Min stora passion

Mitt älskade lilla Fatous Passion. Det är så upplyftande och roligt att jag får så mycket positiv respons på mina produkter hela tiden. Jag önskar att jag hade möjlighet att hålla på med mitt skapande hela dagarna.

Det är roligt att göra så mycket av produkterna att jag kan fylla upp lådorna så de är proppfulla och det är så himla roligt att experimentera med nya recept. Och att testa dem. ”Håller detta?” ”Ger det rätt verkan”? Ibland måste man göra om och göra rätt. Igen och igen och igen. En produkt jag försökt skapa har jag för tillfället gett upp på. Den blir helt enkelt inte tillräckligt bra.

Men vem vet? En dag kanske jag får en ny idé om hur den skulle funka bättre och ger mig på den igen?

Andra produkter jag skapar vill jag göra så många versioner av för att de blir så grymt bra, men det finns ju så himla många variationsmöjligheter också. Dofter, oljeblandningar, hårdhet, färger, storlekar. Variationerna är oändliga.

För varje produkt tar det så galet lång tid att läsa in sig på råvarorna. Vad är de bra för? Hur funkar de i kombination? Hur kan man ta ett recept till en ny nivå? Hur kan man höja känslan för just denna produkt? Sen plugga på och plugga på och plugga på. Vilken tid allt tar.

Men sen kommer vi till det tråkiga. Att det är så galet dyrt att få alla tillstånd klara för att ge ut en produkt. Det är baksidan av det hela. Så just nu sitter jag på ett 20-tal recept och kanske ytterligare 20 nya produktideér, som det kommer ta tid att ha råd att ge ut. Men jag försöker ha ett tålamod och arbeta ett steg i taget, mot nya mål och möjligheter. Jag kämpar på och kämpar på. Jobbar, jobbar, jobbar och är så oändligt glad och tacksam för alla mina kunders fantastiska feedback på mina produkter.

Det mest glädjande är dock hur fint mina produkter faktiskt fungerar!! Vilken skillnad det blir när man använder dem. Hur nöjda alla som använder mina produkter blir! Det är den största glädjen, efter skapandet!

Jag har verkligen funnit kärlek till det här skapandet av hår- och hudvård!! Och jag är så glad för varje person som finner sån kärlek till mina produkter!

De produkter jag har, hittar du HÄR!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.