Blue Monday – årets deppigaste dag

Årets mest deppiga dag. Det är idag, enligt en undersökning. Uträkningen ska ha baserats på ett flertal faktorer, såsom ekonomi, mörker, kyla och en massa andra saker så påverkar oss och vårat mående.

När jag såg detta i morse tänkte jag att jag ville muntra upp min kunder lite så jag körde en en-dags-anti-depp-kampanj på en vara och vips så fick jag en massa beställningar. Det behövdes, både för de kunder som behövde min produkt och bli lite uppiggade, men också för mig eftersom jag, liksom många andra handlare haft en rätt stillastående månad nu i januari.

Visst december gick över alla förväntningar och jag tror alla handlare är beredda på att januari är en rätt trög månad, men det gör ändå att man själv tappar lite glöd när beställningarna är få.

Ett litet uppsving behövdes uppenbarligen och nu hoppas jag att den här deppiga dagen ska övergå till lite ljusare tider, på sikt lite varmare tider och framför allt att vi alla får låta den här deppiga dagen passera och möte bättre dagar på det nya året. Vill man se det från den ljusa sidan så är det rätt skönt att ha ”avklarat” den deppigaste dagen på året så här tidigt i 2019. Nu kan det liksom bara bli bättre… 🙂

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.