Ut med gammalt – in med nytt

Apropå att jag skrev om tre viktiga dokument nyligen: dokument nummer ett kan bockas av sedan förra veckan. Helt klart och det gick precis som jag önskat. Only two more to go…

Vilken lättnad det är att komma vidare i min process.

Ännu en process jag påbörjat och kommit rätt långt med, i avdelningen ”kasta ut gammalt för att ge plats åt nytt”, är hemmet. Vi har kastat ut garderober, prydnader, alla tallrikar, tavlor och en massa annat och nu har vi gett plats för en massa nytt, såsom skoskåp, klädhängarmöbel, skrivbordsstol, golvspegel, nytt soffbord, servis med 12 kuvert, skålar och mycket annat gott och smått!

Det har varit en fortsättning på nyinskaffad soffa, nya taklampor, gardiner och lite annat.

Det må vara endast materiella ting, men som sagt, ibland är det viktigt att bli av med sånt som känns som att de finns där och ger dålig karma och ta in nytt, fräscht och som ger ett inre ljus.

Det är där jag är i mitt liv just nu. Mycket ”byta ut” och ”lägga till nytt”.

En nära vän sa idag till mig: ”Fatou! Du går verkligen ALL IN, när du går in i något, men du går också ALL OUT när du kliver ur något…”

Ja, det är ju inte för intet som min mamma brukar kalla mig för ”100%”. Det är verkligen en bra beskrivning av mig!

Så nu fortsätter vi processen att gå vidare och kasta ut gammalt skräp och ta in nytt, positivt ljus i livet och tillvaron!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.