Alla ska ut

Ett politiskt slagord inför ett val, har för mig det kom från sossarna, var: ”Alla ska med”!

I år skulle de flesta politiska partier kunna ha en gemensam slogan: ”Alla ska ut”.

Jag tycker det är rent av för jäkligt hur den nya invandringspolitiken ser ut i Sverige. Alla jag kommer i kontakt med som på ett eller annat sätt kommit till Sverige och oavsett skälen, får avslag på sina ansökningar och utvisas ur landet. Om de har barn här spelar ingen roll. Om de har makar här spelar ingen roll. Om de har arbete här spelar ingen roll. Om de varit i Sverige länge spelar ingen roll. Om de är födda här i landet och levt här i många år spelar ingen roll.

Är det så illa att vi har anammat SDs politik så till den milda grad att det i princip är omöjligt att få uppehållstillstånd i Sverige idag, då spelar det ju ingen roll om man utesluter SD i olika partikonstellationer, för då har ju nästan samtliga partier ändå tagit över SDs invandringspolitik.

Det var inte många som röstade på SD, trots allt. Det var långt ifrån övervägande delen av vårt lands röstberättigade människor.

Det var en liten del, men tydligen har deras politik blivit så anammad så frågan är om ens de bittraste motståndarna mot invandring verkligen behöver SDs politik längre?

Var det verkligen inte fler partier än så, som insåg att de flesta som röstat INTE röstat på att invandrare i princip inte ska kunna få ett uppehållstillstånd i Sverige oavsett?

Exempel på de senaste dagarnas uppmärksammade fall:

Sardor, 9, och Tumur, 12, utvisas efter 10 år i Sverige

Leile, 34, har barn och make i Sverige – utvisas

Vårdbiträdet Zohreh, 32, ska utvisas – för att hon tagit ut för lite semester

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.