Djupa svek

Problemet med djupa svek, lögner och illojalitet, är inte de känslor det skapar inom dig för stunden, när du inser att du drabbats av en lögnare, svikare och illojal person, utan problemet är vad det gör med dig på sikt, i längden och hur det förändrar dig som människa på djupet.

Att aldrig igen bli den man var innan.

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.