Sommaren springer förbi…

Jag har njutit av sommaren, av värmen och av ett par veckors ledighet. Det kunde ha varit varmare, men jag klagar inte. Sommaren har varit helt okej.

Sommaren pågår ju fortfarande och som vanligt vill jag dra ut på den så länge som möjligt, för egentligen vill jag inte alls att den ska ta slut. Men det gör den, förstås.

Hösten börjar rusta sig och förbereda sig på att ta över vårt land. Härom dagen var jag i Rålambshovsparken och där såg jag fler än ett tecken på att hösten börjar visa sitt rätta jag. Förutom regnet och de svarta molnen, så såg jag också alla de gula löven på marken…

Ett annat tydligt tecken är att vi börjar närma oss skolstart och att semestrarna nu börjar ebba ut.

Jag vet att vi inte kan förändra naturens gång, men jag sörjer ändå att vi har så korta somrar och så långa vintrar i vårt land…

Något positivt är i alla fall att jag hunnit göra väldigt mycket roliga saker de senaste veckorna, som inte handlat så mycket om arbete. Fritid är jag inte bortskämd med, men tycker jag haft en del av nu ett tag. Det ger mig energi och får mig att vilja planera fler roliga saker framöver. Vi lever ju trots allt bara en gång.

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.