En firad helg

Den här helgen har bestått av en massa firanden. Fredag blev det visserligen pappersarbete med företaget till sent inpå kvällen, efter mitt ordinarie heltidsjobb. Lördagen hade jag öppet i mitt showroom i Hökarängen på dagen, men sen firade vi en massa under resten av helgen.

På lördag kväll firade vi min yngsta dotters 26-årsdag och även hennes väns födelsedag! Det blev en god middag jag hann laga, vars recept jag fått av min vän Kiqi. Det är så galet gott! Färsk pasta, blev det, med blåmusslor och stora räkor i en härlig vitvinssås. Jag ska lägga upp receptet på den någon dag, för det är alltid bra att ha i min blogg och lätt att hitta, som jag brukar göra med mina favoritrecept och denna rätt är jag nästan besatt av just nu!

Sen hade min mamma köpt en god tårta som vi åt som efterrätt.

Igår, söndag firade jag Eid med en favorit som alltid tycks göra mig på gott humör.

Det blev helt enkelt en helg i firandets tecken och däremellan har folk kommit och gått i omgångar.

I dag är det måndag och jag laddar för en ny, spännande vecka. Jag börjar alltid måndagarna med ett nytt, förmånligt erbjudande i min webbutik. Den här veckan får man 50 kr rabatt på valfri, vispad olja 200 ml. Så in på fatouspassion.com och fyll på inför hösten så du är laddad med bra hudvård!

bloglovin
Follow mrsxanadus on Twitter

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.