Företagets fortskridande

Det har hänt mycket i företaget de senaste månaderna. Fler återförsäljare har kommit in och mina produkter sprids i allt vidare cirklar. Det är förstås jätteroligt!

De senaste dagarna har det varit extra mycket som hänt. I fredags släppte jag (ÄNTLIGEN!!) mitt läppbalsam. Faktum är att det varit klart i över 3 år!! Men det har provats ut av många och tyvärr är det dyrt att få sina produkter godkända och registrerade enligt de lagar och regler vi har. Men visst, det är ju bra att vi har dessa lagar och regler också, så att de produkter som ges ut håller säkerhetsmässigt. Jag har många, många färdiga produkter att ge ut, men som sagt, allt har sin tid…

I söndags släppte jag även min nya logga, som jag nu gör allt för att sprida så mycket jag bara kan. Den gamla loggan med hjärtat kommer efter hand att fasas ut, men jag kommer inte byta ut den gamla loggan mot den nya där den redan sitter. Det känns otroligt skönt att snart vara av med ”det gamla hjärtat” som absolut fyllt en funktion och känts väldigt personlig, men nu ska den fasas ut och jag är glad att jag haft den, men lika glad att göra mig av med den. 🙂 Allt har sin tid. Hjärtloggans tid är förbi. Jag har helt enkelt växt ur den. Den nya loggan känns mer vuxen och mogen och den känns representativ för ett företag som Fatous Passion AB är idag.

Jag går laddad in i 2021.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.