Kan vi hjälpas åt lite grann? (Du kan vinna ett fint paket)

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!! VINNAREN (ELLER VINNARNA?) KOMMER PUBLICERAS HÄR I BLOGGEN UNDER DAGEN! KEEP YOUR EYES OPEN!

Jag går laddad in i 2021 med Fatous Passion, även om det är otroligt tidskrävade och mycket arbete med att driva eget företag. Särskilt när man skapar alla produkter för hand.

När det är som mest beställningar eller väldigt stora beställningar, eller när jag själv varit sjuk, så har jag folk som hoppar in och hjälper mig, men i det stora hela sköter jag allt själv.

Det är som sagt extremt tidskrävande. Jag kräver hög närvaro av mig själv gällande mina produkter då jag vet hur jag vill ha dem och hur de ska framställas.

Men ibland behöver man hjälp. Jag är i behov av nya återförsäljare och grossister. Så om du vill kunna ha tillgång till mina produkter på din ort, blir jag jätteglad att du sprider mitt namn och ber dina butiker och salonger om att ta in mina produkter. Ju fler återförsäljare, kunder och grossister jag får, desto fler av mina produkter kommer att kunna lanseras. Det är helt enkelt så det funkar. HÄR kan du läsa mer om att bli återförsäljare.

Och för dig som följer min blogg och kanske gjort det under många år, även om den uppdateras mycket sällan idag, dig vill jag ge chansen att vinna ett fint paket från mig till dig själv eller till någon annan du tycker ska få ett paket. Skriv en riktigt bra motivering till varför just du vill vinna. Dela gärna inlägget och som sagt, tipsa gärna dina butiker om mig (jag skickar gärna ut varuprover om någon vill testa först), bjud gärna in vänner att följa/gilla i sociala medier. Det är inget tvång för att få tävla men jag blir glad om du gör det. Du kan kommentera här nedan under inlägget så kommentaren inte försvinner. Skriv din motivering i en kommentar under detta inlägg senast lördag den 14/11, så kommer jag uppdatera om vem som vunnit senast söndag den 15/11.

Paketets värde är: 870 kr plus frakt 63 kr (totalt: 933 kr)

Paketets innehåll ser du på bilden nedan och det innehåller alltså:

Bintas Coco-Mango Oil utan kokosolja 75 ml

Bintas Coco-Mango Oil med kokosolja 75 ml

Jainabas Whipped Shea Body Oil 75 ml

Isatous Whipped Shea Cream 75 ml

Amies Whipped Soft Soap 75 ml

Zawadis Body Scrub 75 ml

Kiqis Vårdande Läppbalsam i ecoförpackning, 10 ml

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 252C0644-DD92-4588-8D72-9439A445085E-1024x592.png

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.