Jamen, vem vann?

Ja, jag hade ju en liten tävling här på min privata blogg som avslutades igår (lördag). Jag lovade att utlysa en vinnare idag söndag, så det gör jag ju självklart!

Det blev bara lite svårt att välja, men vinnaren blir Jeanette som både rimmade och taggade in en butik hon skulle vilja se mina produkter i. Om det blir så har jag ingen aning om, men jag gillar hennes tanke där! Dessutom gillade jag rimmet! 🙂

”Jeanette M C L Fatous passion från topp till tå,får dig som en drottning att må.Ja, jag börjar fundera på julklappsrimmen på en gång.Dessutom skulle jag vilja kunna köpa produkterna hos Boutique Nytt & Nött😉 Grattis till din vinst, Jeanette! Skicka ett mail till mig med namn, adress, epost och mobilnummer till fatouspassion@gmail.com så skickar jag till dig så snart jag hinner.

MEN. Jag blev lite förtjust i en annan kommentar också. Nämligen denna:

”Helena F W: Jag hittade hit via Facebook-gruppen Handla av varandra i våras, beställde ett paket med produkter och är supernöjd. Kommer absolut att beställa igen. Superbra produkter som passar min torra hud och dessutom så snygga.”

Det blir ett litet tröstpris till dig Helena! Skicka ett mail till mig med namn, adress, epost och mobilnummer till fatouspassion@gmail.com så skickar jag något även till dig så snart jag hinner.

Till er andra som deltog: tack snälla ni för ert engagemang och för att ni deltog. Nästa gång kan det vara er tur att vinna!

Ett stort TACK till er alla som håller min dröm vid liv och stöttar mitt företag som jag verkligen lägger ned min själ i. Det betyder mer för mig än ni kan ana! KÄRLEK!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 252C0644-DD92-4588-8D72-9439A445085E-1024x592.png

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.