Sommarmarknad yippie

Livet är verkligen fullt av överraskningar och vardag, om vartannat. Först lunkar allt bara på och sen händer allt på en gång.

Våren är kall och kylig och just nu väldigt regnig i Stockholm. Det är INTE okej! Jag tycker om när våren spritter i kroppen, när solstrålarna väcker mig på morgonen och jag vill hoppa upp ur sängen med ett skutt. Det gör den inte just nu. Men livet är ändå så okej att jag känner pirr i kroppen av andra skäl. Skäl som att det rullar på en hel del i företaget, saker och ting går åt rätt håll och jag är SJUKT nöjd över min senaste produkt: Mamas Lyxiga Hårolja. Den är på en helt annan nivå. Fylld av naturliga, kallpressade oljor som är grymma för håret. Att den dessutom är parfymfri, ekologisk, vegansk och säljs i en snygg glasflaska med pump, gör inte oljan sämre!

Mamas Lyxiga Hårolja

Egentligen har jag en till ny produkt också, men den kommer bara säljas nu under den kommande Local Femmes Market som kommer hålla på lördag och söndag 29-30 maj och där Fatous Passion AB deltar! Produkten presenteras på fredag eller lördag och finns i en mycket begränsad upplaga på lördag och söndag. Först till kvarn… Det ska bli så roligt med denna kvinnomarknad. Marknaden är online och sker på Instagram. Du kan följa den HÄR! Fatous Passions Instagram kan du följa HÄR! Du kommer både hitta limitied editions och fina rabatter. Keep your eyes open! Och glöm inte att morsdag infaller på söndag också… 😉

I förrgår tog jag mitt första vaccin mot Covid -19 och det känns bara fint. De flesta av oss börjar nog bli rätt trötta på denna pandemi, så det känns bra att bidra med att hjälpa till att sänka smittspridningen och förhoppningsvis minska risken att själv bli smittad, förstås.

Hur som helst. Den här vaccinationen innebär att en av de saker jag saknat mest av allt, börjar närma sig att bli möjlig. Nämligen att ÄNTLIGEN få träffa min ”wifey”. Så jag saknat och längtat och väntat!! Men nu är hennes biljett bokad och inom inte allt för lång tid får jag möjlighet att träffa henne. SOM jag ser fram emot det!!

Jag har något mer jag ser fram emot också. Nya produkter kommer allt eftersom och de är så galet fantastiska att de får mig att vakna med ett leende på morgnarna. Naturlig hudvård är verkligen HELT fantastisk!! Tänk vad som finns helt naturligt och vad man kan göra med dem om man vet hur man ska hantera dem!! Jag har svårt att se framför mig hur jag skulle kunna släppa naturliga produkter och gå tillbaka till alla kemikalier jag har använt tidigare i mitt liv. Nåja, allt är inte utbytt, men allt eftersom åker allt mer i soporna och just nu kan jag inte ens föreställa mig att smörja in mig med vissa saker jag tidigare hade för vana att använda.

Vill du veta mer om naturlig hudvård, följ gärna bloggaren Hannah / Naturligt snygg. Det hon inte har koll på, är knappast värt att veta!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.