Den bästa ansiktsoljan du kan hitta

Jag är självklart sjukt stolt över alla mina produkter, det tänker jag inte förneka, men det finns en produkt som är så galet bra att jag har flera kunder i veckan som kommer in i butiken och lovprisar den! Det är så roligt att den nu äntligen börjat sprida sig och att allt fler kan se dess fantastiska effekter.

Jag har vetat hela tiden att den en dag kommer att ”slå”. Nu verkar det som om just det är på väg att ske. Många med problemhud i ansiktet kommer in I butiken och visar mig ”före-bilder” och ”efter-bilder” och ja, det är väldigt stor skillnad för många.

Sápmi Glow – Facial Oil

Nu är den inte framtagen för specifikt ”problemhud” eller särskilt känslig hud, det är bara en positiv bonus. Jag valde i och för sig att göra den parfymfri för att fler skulle kunna använda den.

Min egen hud är inte särskilt känslig, men den här ansiktsoljan är i det närmaste magisk!

När det gäller just min ansiktsolja så känner jag verkligen att jag överträffat mig själv.

Att den är vegansk, ekologisk, parfymfri och innehåller riktigt bra, kallpressade oljor är också ett stort plus i kanten som värmer inombords.

Som sagt, jag skulle inte lansera en produkt som jag inte är helt nöjd med, men just gällande ansiktsoljan så har jag verkligen överträffat mig själv! Den är det närmaste magi du kan komma med en helt naturlig produkt!

Om du inte testat den än, så kom gärna förbi butiken och testa där eller få med dig ett prov hem. För dig som inte bor nära, så hittar du Sápmi Glow – Facial Oil HÄR!

Och glöm inte läsa kundrecensionerna längst ned på sidan om du klickar in på oljan!

https://fatouspassion.com/

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.