Ännu ett tillskott i familjen…

Vi har fått ännu ett tillskott i familjen, men denna gång är det ett tillskott i Fatous Passionfamiljen.

Mabous Vårdande Skäggolja

Den här gången en maskulin produkt för den med skäggväxt. En helt fantastisk skäggolja som provats ut under flera år av väldigt många män. Som alla produkter har de testats på väldigt många olika hudtyper och i detta fall då även skäggtyper. Vi vill att våra produkter ska passa till så många som möjligt, vilket kan vara lite klurigt då behovet kan se väldigt olika ut för t.ex typiskt ”skandinaviskt” hår och texturerat ”afrohår” och alla de varianter som finns däremellan.

Vår vårdande skäggolja innehåller de allra bästa, ekologiska, kallpressade oljorna och på det även de ekologiska eteriska oljorna Bergamott och Cederträ som passar utmärkt för sitt syfte som skäggvård och för huden där under.

Vi är så stolta att få välkomna Mabous Vårdande Skäggolja och där fick vi då äntligen en produkt med min sons namn också, då systrarna redan har produkter namngivna efter sig.

Mabous Vårdande Skäggolja är en perfekt produkt för dig med skäggväxt, eller som present till någon som bär skägg, litet som stort. Den är handgjord med en stor portion kärlek och de allra bästa ingredienserna. Bättre än så blir det inte!

Mer om produkten och dess innehåll kan du läsa HÄR!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.