Nominerade i Stockholm Beauty Week Award 2022

Fatous Passion har blivit nominerade i Stockholm Beauty Week Award 2022 och det känns så roligt och spännande!

Fatous Passion Nominerad i Stockholm Beauty Week Award 2022

Inte för att låta dryg, vi känner verkligen djup ödmjukhet inför nomineringarna, men vi vet verkligen att våra produkter håller riktigt hög kvalitet och känner inga tvivel på det. Våra produkter har ju även vunnit fina priser tidigare. Mer om det kan du läsa HÄR!

Men som sagt, vi behöver inga awards eller nomineringar för att veta att våra produkter är grymt bra med ett innehåll att vara riktigt stolta över och en utsida som tilltalar ögat, då varje produkt är ett gediget hantverk. Nomineringar och vinster är däremot ett bra sätt att få fler människor att få upp ögonen för just Fatous Passion i en djungel av produkter på en marknad som verkligen är tuff och med många, många konkurrenter. Därför är vi galet glada över de nomineringar och vinster våra produkter får!

Våra produkter innehåller helt enkelt de bästa råvarorna av allra högsta kvalitet och det känns när du använder dem!

Vi hoppas självklart på vinst, men skulle den utebli så vet vi ändå exakt vad våra produkter innehåller, vilken effekt de ger och hur underbart det känns att använda dem!

Mer kan du läsa i jurymedlemmen Malin Tiljas blogg HÄR! Eller på SBWA Facebook HÄR! Om du vill veta mer om SBWA, kan du kolla deras hemsida HÄR!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.