Live Shopping igen

Snacka om att få ”blodad tand”. I torsdags hade vi premiär av vår allra första Live Shopping från Fatous Passions butik på Kungsholmen i Stockholm. Det var så kul och vi fick så fantastisk feed back att vi genast bestämde oss för att köra även denna torsdag och troligen många torsdagar framöver…

Jag var extremt nervös inför förra torsdagen. Just nu känner jag en skräckblandad förtjusning. Jag längtar verkligen tills på torsdag kl 19.00 samtidigt som jag är livrädd.

Allt kan självklart gå fel, å andra sidan är vi bara människor. Om allt går fel, vad gör det egentligen? Det skulle säkerligen ge ett stort stresspåslag och i värsta fall någon riktigt arg kund. Men allt går att be om ursäkt för att kompensera på ett eller annat sätt. Jag har ju så otroligt förstående och superfina kunder och det känns ju jättebra. Ja, jag kan ju ”göra bort mig” helt och hållet. Men vad gör väl det? Säg en människor som aldrig har gjort bort sig?

Det läskiga med en Live Shopping är ju om man råkar säga nåt fel som man inte kan ta tillbaka eller ändra i efterhand. Det man säger det säger man, typ.

Nåja, nu är planen att hålla våra Live Shoppingkvällar på torsdagar kl 19, tills vidare. Jag hoppas det blir lika roligt denna gång och jag hoppas att vi får många som deltar. Jag kommer ha fina Maria vid min sida och vårt samarbete är ju oslagbart, då vi funkar så bra tillsammans. Maria är Ekologisk Hudterapeut, så hon kommer ge massa bra tips på hur du bäst kan använda våra produkter, då hon själv använder dem i sina behandlingar och jag kommer berätta om innehåll och tillverkning. Vilken bra kombination, va?!

Varmt välkommen till vår Live Shopping varje torsdag kl 19. Du hittar liven både på vår Instagram och på vår Facebook. Vi kommer förhoppningsvis ha en riktigt härlig kväll!

HÄR kan du se vår förra (premiären).

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.