Min Bok

Jag började blogga i Juni 2005. Redan när jag bloggat bara några veckor så kom det förfrågningar från läsare om jag inte kunde ge ut en bok med mina blogginlägg så man kunde läsa från pärm till pärm.Den förfrågan har fortsatt komma i mail och kommentarer genom åren.

Jag gjorde slag i saken och valde ut de bästa inläggen av mina första tre år som bloggare, skrev även en del nytt, opublicerat material och skrev en bok i tre delar. Den första delen är publicerad och kan beställas via Vulkan eller Adlibris eller Bokus. Du kan naturligtvis även beställa den på biblioteket eller en bokhandel (om den inte redan finns där).

Om du beställer den på biblioteket eller på en bokhandel så kan det vara bra att ha med sig bokens   ISBN-nummer: 978-91-633-3984-4

Läsarrecension av min bok kan du finna HÄR!

Smakprov från boken kan du läsa här:

Jag ville anlita Hells Angels!

Ja, den kärleken. Den varade drygt en månad, men nu är det definitivt slut. Som morsa blir man förstås lite småilsk på grabben som gjort att min lilla ängel gråter blod! (Nåja, inte RIKTIGT blod, då) Hon satt och grät och snyftade halva natten i storesyrrans rum och fick tröst av den ERFARNA i familjen (det vill säga storasystern)

Jag satt som bäst och arbetade och funderade på vem man kontaktar när man vill ta hämnd? Är det Hells Angels eller, vilka spöar upp fjortiskillar som dumpar sina flickvänner? Då tog nämnda dotter en liten lov förbi mig och datorn där msn var öppet. Då såg hon att slyngeln idag heter ”I ´m sorry” på msn idag, med en ledsen smajlis och ett hjärta (Jo, jag har blockat honom, men man kan ändå se om han är inloggad) Då föll Jai åter i gråt och snyft och utstötte: ”Det är för mig, men guuuuud va gullig! Stackarn” Okej, det var väl liiite gulligt då. Han ÄR säkert en bra fjortis, fast han dumpat min lilla prinsessa. Men synd om HONOM? Åh, vad tjejer är blödiga!! Här sitter hon: Dissad och dumpad och tycker synd om HONOM! Lite arg kunde hon väl bli?! ”Puuh!” Tänkte jag, att jag inte hade hunnit få tag på Hells Angels, eller någon ännu!

Sedan svävar nästa tonåring in (Binta 16) och säger: ”Min nya pojkvän kommer om 10 minuter” Jaha, ”pojkvän”, tänker jag. ”När hände detta? Igår när hon kom 4 timmar för sent, eller? Troligen!” Men här måste jag säga, fast hon också är min prinsessa, förstås! Men ändå: Stackars kille!! Mycket riktigt. Efter 10 minuter ringer killen och säger att han står på busshållplatsen och väntar. studsar hon upp från datorn, tar trappan i max tre kliv och skriker: ”HAN ÄR HÄR OCH JAG HAR INTE FIXAT MIG!!”

Hon tar trappen upp och ner ett par gånger, hela tiden vrålande: ”JAG MÅSTE FIIIIIIXA MIG!” Byter om i ett nafs, nähä, byter om en gång till: ”Yes!! Jag har gått ner i vikt, får på mig Jais brallor!!” Skriker hon. Vilket får mig att i smyg hälla i en dl. grädde till i såsen (Det var den bantningen, Binta, sorry)!

Stackars nya pojkvän står fortfarande på busshållplatsen och väntar i regnet. (Ta det lugnt, grabben, hon har inte kommit till sminkningen ännu) Undrar hur jag ska få middagen att räcka till en till, försöker lägga på mer sallad. Hojtar till Binta: ”Tyvärr, du behöver inte stressa mer, för han ringde precis och dumpade dig för han orkade inte vänta längre!” Hon svarar bara: ”Haha, mamma, inte en chans!” Sedan (efter 15-20 minuter) piper hon iväg för att möta drömprinsen, (som jag redan nu vet att han ändå inte är värld min prinsessa!)

Det är en stilig kille som kommer in och hälsar artigt. What can I say? Ännu en perfekt prinsessa som ska få sitt hjärta krossat om kanske en månad? Om inte hon stampar sönder hans innan. Man kan ju bara knäppa sina händer och be för att han inte blir lika illa manglad som den förra stackarn! Jag är tacksam över att jag slipper den behandlingen!! Det lugna och stillsamma och fredliga livet i min familj fortsätter…

bloglovin

Follow mrsxanadus on Twitter

Andra bloggar om: , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Min Bok

  1. Pingback: Till nya bloggläsare! » Tonårsmorsa

  2. Jag tycker om din sida jättemycket för jag har mitt hjärta i Afrika och det har jag haft sedan jag var tonåring…. hör gärna av dig …
    kram Gunilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.