Från en värdelös faster!

Baby

För er som inte vet det, så väntar jag på storken. Nä, inte att den ska komma till mig, men till brorsan o hans tjej.Det är så spännande att jag inte står ut snart! Jag har ju 4 barn och tre bröder, men detta är alltså första gången nån av dem skaffar barn!!!  Och jag väntar och väntar men ingen bebis än… Man vill ju inte tjata, det är ju hemskt när folk ringer och tjatar och man själv inget hellre vill än att ungen ska komma ut…  Men hon har en mage som heter duga, min svägerska. Oj, vilken luftballong. Men eftersom jag redan frågat typ 5 ggr. om de är säkra på att det bara är en, tänker jag inte fråga igen.  Men när jag ringer dit o de inte svarar direkt, skriker jag till ungarna: ”De svarar inte!”  ”Och, de kanske är ute, mamma!” Säger de. ”Nä, jag vet det! De är på BB!”  ´Om Karin svarar säger jag lungt ”Hej, hur är det?” Men inne i mitt huvud undrar jag:”Vad gör DU hemma?” (Sorry Karin!) om brorsan svarar blir jag ännu lite mer uppspelt när jag frågar: ”VAR ÄR KARIN?” När Ante då lungt svarar: ”Hon är här!”  Får jag hålla mig för att inte låta besvikelsen höras i min röst. (Vilket den antagligen gör ändå!)  Det är ju helt underbart att man kan bli faster. Man får ju liksom följa allt det roliga utan att behöva ta ansvar och när babyn sen kommer, så kan man ju gosa med den en massa och dra in den ljuvliga baby-doften…Mmmmmm. Börjar den sen böla så kan man ju åka hem. Och inga sömnlösa nätter. Kan det bli bättre?  Mom And Baby Men sen är jag så himla glad över att brorsan skaffat barn med en tjej som Karin. hon är så down to earth. Och snäll och trevlig och allt man kan önska sig. inklusive att hon har en son som är världens finaste kille, ja, på delad första plats med Spider-man, förstås! Faktum är att de är otroligt lika varandra; Kribban och Spiderman. Man skulle lungt kunna ta fel och tro det är syskon. (Kribban är några år äldre!) Mamma ´s man Simon brukar fråga om inte jag och Karin har ett och annat att förklara? (haha) Jodå, han har humor, Simon! Okej, nu är sanningens minut här, jag har varit en värdelös faster så långt… Jag har ringt bara för att kolla… Jag har upplyst både Ante och Karin om att man kan skynda på barna-födandet genom trapp-vankande och sex…  Bag Head Nu skäms jag faktiskt… Men jag är så förväntansfull och barnen är så glada att de ska få sin första kusin på mamma ´s sida! Det är elakt, men jag lovar, det är inte för att VARA elek. Jag kan helt enkelt inte låta bli. Fast jag har verkligen försökt! Tro mig! Om jag sagt allt jag velat eller tänkt och ringt alla gånger jag velat och tänkt, då skulle jag troligtvis aldrig få chansen att se mitt första brors-barn… Tack Karin & Ante för att ni står ut med mig och orkar med mig! Om det blir en riktig grin-unge, lovar jag att ta några grin-nätter så ni får sova, bara för att ni fått stå ut med mitt tjat! (Om nu denna baby någonsin behagar komma ut i stora världen…) Peek A Boo Förlåt! Kram Snart Faster!

 

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Från en värdelös faster!

  1. Inkopierad kommentar:

    3332Ranja:
    Du låter som ungarna när de vänter på jultomten ,du får ge dig till tålls tids nog kommer ungen ,och så är du där o pussar o kramar . Men hur känns det att blir faster.Farmor låter väldigt gammalt men faster har jag inte tänkt på så mycket . Kram Ranja
    den 17 juni 08:51
    (http://spaces.msn.com/members/verjiotisa/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.