En heeeelt vanlig familj!

Hej alla soluppvärmda människor!! (Lär knappast vara nå ´n som fryser i alla fall!!) Är glad att meddela att vi igår (och hittills idag) varit en alldeles VANLIG familj! Inga uppblåsta tonåringar, inga hårbollar till pojkvänner och ingen hysterisk tonårsmorsa!!! Hade två av mina tre yngre bröder här med sina respektiven igår på grillfest! Eller fest och fest… det var grill i alla fall…

Tyra Banks är som bortblåst, hon sov 10 timmar hemma hos morfar, vaknade och var en underbar tonåring igen! Best Friends 1 Så nu är vi ”best friends” igen!!! Skötte t.o.m. utegångsförbudet prickfritt och hjälpte mig att bara vara en trevlig värdinna. Hon fixade efterrätten med jordgubbar, gjorde hemlagad chokladsås av Marabou mjölkchoklad Chocolate , serverade glass, vattenmelon o.s.v. Allt för att smälta mitt modershjärta i takt med mjölkchokladen… Det funkade…

Mina bröder var däremot måttligt roade av att ha läst i mina bloggar om håriga ben, pojkvänner o.s.v. När Binta började diskutera preventivmedel med Tobbe ´s (26år) flickvän, antog han en konstig rödaktig ton i ansiktet och när han hörde Binta säga att hon använde P-spruta, började han nästan få frossa och väste så underligt:”Vad ska du med det till?” På sitt vanliga rättframma och orädda sätt förklarade hon ”De BEHÖVS verkligen!!” Tobbe replikerade då: ”Det enda du ska veta om sex är; ett,två,tre,fyra,fem,sex, inget annat!!” När hon då sa:”Oj,oj, om du bara visste…” Med ett retsamt litet smajl, sa Tobbe att det skulle bli SYND om den kille han hittade i hennes säng… Chainsaw Håriga ben eller ej… Sen försökte han övertala oss samtliga om att det var förbjudet att ha sex med 16-åringar, när vi då sa ´att det är det inte, man är ju byxmyndig vid 15, så tyckte han att vi har ju riktiga pedofil-lagar i Sverige… Shock Han fick en massa konstiga uttryck i ansiktet som gjorde honom näst intill oigenkännlig… Ja, förutom att både Tobbe & Fredde fick lite smärre chocker om sin kära systerdotter igår, så hade vi det väldigt trevligt! Och som sagt, vissa dagar känns det nästan som om vi är en normal familj… Dessutom var det skönt att bli av med Tyra Banks och få igen min Binta igen… Flower (Hoppas du sov gott igår natt, Tobbe, Är det kanske dig själv som tonårskille du minns så väl? Haha). Och idag kommer Isa hem!!! Kram på alla!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”En heeeelt vanlig familj!

 1. Inkopierade kommentarer:

  8411Thaitjej2:
  Hej.Tack för att du komma och hälsa på mina websidan. Hoppa att du mår bra tack och velkomma igen ha de bra..
  den 11 juli 13:16
  (http://spaces.msn.com/members/bothaibo/)
  ————
  _Natricia_:
  Jag tycker hon är jättgullig! Allvarligt, var väldigt stolt att du har barn som tycker att det är okej att vara öppna och säga vad de tycker, det är verkligen en eloge till dig som mamma tycker jag. Jag hoppas att mina killar i framtiden ska känna att inget är förbjudet att prata om. Sedan om det chockar… ja men hellre det! Jag njuter …well… av värmen, men det är väldigt varmt… Kram Linda
  den 11 juli 11:26
  (http://spaces.msn.com/members/natricia/)
  ————
  Aniara_Trast:
  Ha! Javisst är det underligt med de där transformationerna som ungdomar, särskilt tonåringar, genomgår titt som tätt. Hemskehemska ena stunden och nästa så är de såna gullepluttar så att man bara smälter av stolt moderskärlek. Aaaah! =)
  den 11 juli 00:43
  (http://spaces.msn.com/members/AniarasPlace/)
  ————
  LILLATANTA:
  Ja nu är stackars mormor också chokad läste hennes kommentar före mej.Vet du vad så långt vill man inte tänka.Min lilla hästgalna tje får inte gilla killar före 18 årsålder.Men hur det ska gå till vet jag inte. öde ö med hästar kanske. jaJa allt har sin tid.Min fjortis grabben skulle aldrig bli som kusinerna när han ble v tonåring lovade han och han skulle fortfarande sova hos mamma när han blev femton.var tog de löftena vägen grabben.Tur man älskar dom så.kram
  den 11 juli 00:13
  (http://spaces.msn.com/members/lillatanta/)
  ————-
  mamma:
  det är hemskt att höra att min baby Binta ska behöva p-sprutor. Jag support Tobbe. Häng pedofilerna!!!
  den 10 juli 22:45

  ———–
  SoulwaySun1:
  Härligt Fatou att brorsan tog på sig den ”hysteriska” biten så fick du lite välbehövlig vila. Bjud in honom lite oftare??? Kramar från Soulway. P.S. Du är verkligen en fantastiskt duktig tjejmorsa. Seriöst sagt!!!!D.S.
  den 10 juli 21:08
  (http://spaces.msn.com/members/Soulwaysommar/)
  ———-
  Pärliz73:
  Visst har timmarna gått framåt men rädslan och mina sår blöder långsamt.. detta tar tid att läka. Men skam den som ger sig Kramar /Tanja
  den 10 juli 20:27
  (http://spaces.msn.com/members/busiga73answeden/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.