Thank`s!

Vill bara tacka alla för fina kommentarer, inlägg i gästboken, mail och för all uppskattning ni visar i min blogg! I ´m-not-gonna-cry! Låter fånigt, men det är verkligen värt mycket för mig.    KissesTusen tack för att ni finns! You make my day-everyday! Känn er träffade, alla läsare. Ni stillar mitt egoistiska och hemska bekräftelsebehov! Kram!  Big Hug  

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Thank`s!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #
  Skyddsangel_1
  Hej vännen! Sorry för det var ett taga sedan jag var här, men ger dig detta som lite plåster på…. *ler*…. Ängeln En liten skyddsängel gick genom ett mörkt rum, släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar. Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig. Denna skyddsängel sitter bredvid dig dag och natt så ingen skall göra dig illa eller att inget hemskt skall hända dig. Om du skickar denna skyddsängel till minst fyra personer + den du fick den av och får tillbaka minst fyra, vet du att de vill att du finns till. Om du inte skickar skyddsängeln vidare, är du en person som inte bryr sig om andra människor eller om deras känslor. Kramiz angel!
  den 19 oktober 11:31
  (http://spaces.msn.com/members/skyddsangel/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Smultrondroppen
  Ängeln En liten skyddsängel gick genom ett mörkt rum, släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar. Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig. Denna skyddsängel sitter bredvid dig dag och natt så ingen skall göra dig illa eller att inget hemskt skall hända dig. Om du skickar denna skyddsängel till minst fyra personer + den du fick den av och får tillbaka minst fyra, vet du att de vill att du finns till. Om du inte skickar skyddsängeln vidare, är du en person som inte bryr sig om andra människor eller om deras känslor. Kramar från smultrondroppen. Ok, This Is A Test To See How Many Friends You Have On The Internet !! It’s Just A Test. Ok, Here Goes. Instantly, When You Receive This Page, You Must Send It To At Least 10 People, Including The Person Who Sent It To You. *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* *Hug* You Have Just Been Hugged !! That’s right, there’s no getting out of it this time!! This is the start of a full-scale Hug O’ War! So hug everyone you know!!! Hug your friends, your enemies, everyone!! With all the other forwards out there, I thought this would be a good one to start. The hug is my favorite sign of affection. It can mean so much, and many things at the same time. It can be a sign of love, friendship, comfort or anything. So here you go. All I can say it will do is brighten someone’s day. I mean, we all need a hug once in a while. So send this on if you’d like, to anyone who may need a hug, send it back to whoever sent it to you, send it back to me!! Goodness knows, we could all Really use a hug sometimes. I hope you have a nice day!! BIG HUGS TO YOU!!!! den 12 Ha en fortsatt underbar vecka. Din vän Fia.
  den 19 oktober 11:04
  (http://spaces.msn.com/members/smultrondroppen/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Tierras_Space
  God morgon Fatou ! Säger som de andra, både kul & tur att du finns där och skriver som du gör. Ha en bra dag ! //Tierra
  den 19 oktober 08:16
  (http://spaces.msn.com/members/tierrasweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Winniethepooh2842
  Gråt inte vännen,,,, vi är här hför di me lika mycket som du är här för oss!! HEHE Kram på dig Nallemamman
  den 19 oktober 05:49
  (http://spaces.msn.com/members/bears641/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  lanlone
  VILKA SÖTA BARN DU HAR! GOD BLESS EM!
  den 19 oktober 02:04
  (http://spaces.msn.com/members/lanlonelinaz/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  alu039
  Kramar i massor vännen .lämnar ängel här som tar hand om dig .och ge styrka. Ängeln En liten skyddsängel gick genom ett mörkt rum, släckte sitt strålande ljussken och hängde upp sina vingar. Gav en öm puss på din kind och satte sig bredvid dig. Denna skyddsängel sitter bredvid dig dag och natt så ingen skall göra dig illa eller att inget hemskt skall hända dig. Om du skickar denna skyddsängel till minst fyra personer + den du fick den av och får tillbaka minst fyra, vet du att de vill att du finns till. Om du inte skickar skyddsängeln vidare, är du en person som inte bryr sig om andra människor eller om deras känslor. Kram Anna
  den 18 oktober 21:34
  (http://spaces.msn.com/members/alu039mammaanna/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Ullis-Fritidsforskare
  Halloj, tittar in o säger Halloj!!! Kram….
  den 18 oktober 21:28
  (http://spaces.msn.com/members/ulricasweden/)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  Sofie
  Tackar 😉 Men du skriver ju helt klart världens trevligaste och roligaste och helt underbaraste blogginlägg! Klart man vill läsa det du skriver! 😀 Kram kram
  den 18 oktober 21:15
  (http://hullten.blogg.se)
  #
  Visa bilder
  (namnlös)

  6861Hjärta
  Tusen tack för att du finns… Jag har fått många goa skratt när jag vart o läst på din sida. Många kramar Susann
  den 18 oktober 19:46
  (http://spaces.msn.com/members/susann10/)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.