Fiskar, barn och Tonåringar…

OK! Nu har jag fått tillökning i familjen! Nämligen ett akvarium med tillhörande fiskar. Jag skulle fota det med min ROSA ÄLSKLING (se nån gammal blogg). Problemet nu är att fast jag sa till fiskarna så stod de inte stilla. Därför blev alla bilder suddiga. Av ca: 20 bilder så var denna en av de skarpare…

Slutsatsen av det är: antingen är firrarna i samma ålder som min fyraårige son; Mabou; och KAN därför helt enkelt inte stå stilla… Eller så är de som mina Tonåringar; De skiter helt enkelt i vad jag säger…!

Jag röstar på att jag har några fiskar av varje…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Fiskar, barn och Tonåringar…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Daniel (svar):

  Det är inte så att det är manliga fiskar, och att ni därför pratar olika språk?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 maj 2006, klockan 07:05

  #2 Kommentar från Britt (svar):

  Nu ska Du få höra *s* …
  En gång i tiden hade vi akvarium och vid ett tillfälle köpte vi två slöjstjärtar eller vad dom nu heter. Hur som helst så var den ena Lindas och den andra Niclas fisk och de döpte fiskarna till Kalle och Cissi. Efter en tid dog Niclas fisk Kalle och vi fick köpa en ny, men efter en tid dog även den – och jag tror till och med att en tredje dog och då var Niclas jätteledsen och sa – varför dör Kalle bara hela tiden?? Då blev man full i fniss mitt uppe i ”sorgen” …

  Nu till AAC-filerna. Jag har ett program som heter dBPoweramp som kan omvandla mp3:or till aac-filer och då blir dom nästan hälften så små bara … men låter hyfsat bra ändå i telefonen 🙂

  …. och jaaaa – hon är söt till och med när hon sover 🙂

  Syster Britt

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 maj 2006, klockan 09:32

  #3 Kommentar från Linda Culibrk (svar):

  Rolig koppling. =)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 maj 2006, klockan 10:10

  #4 Kommentar från Myra (svar):

  Haha, vad du är underbar!
  Testa den militäriska stämman nästa gång.. *s*

  Kramar från Myra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 maj 2006, klockan 15:21

  #5 Kommentar från Elaine (svar):

  jag älskar din sida… så jäkla kul och intressant att läsa…du verkar ha en underbar familj och du verkar vara en grym morsa.
  ha det gott.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 maj 2006, klockan 20:03

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.