Kärringvarning 2!

Det värsta av allt med att jag bangade utekvällen, är att jag inte ens ångrar att jag inte stannade! Trots att Grace (bonussyrran, som var med) talade om att det varit knökfullt med folk där på stället vi skulle gå till. (Som heter Mama Africa) Det hade ju varit en speciell fest just den kvällen och stället har visst aldrig haft så mycket folk.

När Grace skulle beskriva kvällen för att jag skulle ångra att jag inte hängde på så sa hon:

*Det har aldrig varit SÃ…Ã…Ã… mycket folk där! Då tänkte jag: Gud vad skönt att slippa trängas!

*Din gamla kompis var där också! Då tänkte jag: Hur pallar HAN som t.o.m. är ÄLDRE än mig?

*De spelade skitbra musik! Då tänkte jag: Men den bästa musiken får man ju hemma, där man bestämmer själv!

*Det var så mycket folk så man var helt svettig hela kvällen… Då tänkte jag: Guuud så äckligt med en massa svett-kladdiga människor.

*Man fick en CD när man betalade entrén. Då tänkte jag: Som jag antagligen aldrig skulle ha lyssnat på ändå…

Ja, visst är det fascinerande vad som händer med oss på några år. Visserligen ska jag inte påstå att jag någonsin varit en riktig krogmänniska. Men de få gånger jag väl gick ut, för några år sedan, så hade jag i alla fall himla roligt!

Ja, tiderna förändras och vi också. (Och jag FATTAR INTE att grannarna kastar brännbara sopor bland det komposterbara!!)

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Kärringvarning 2!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Pettsson (svar):

  Välkommen in i gänget! Men bara för att inte kroglivet lockar så enormt längre ska du väl inte för någon antyda att du börjar känna dig, eller känner dig gammal? När mina ungar nu är stora och klarar sig själva (för det mesta) och jag till slut har möjligheten att gå ut på krogen igen… ja då verkar det ju i alla fall som man passerat en gräns vad gäller ålderskategorin i kroglivet. Pratar jag med mina döttrar som är i början av de tjugo, så är det sällan någon i min ålder befinner sig på de krogar de går på. Risken är väl att man skulle uppfattas som gubbsjuk om jag gick dit en kväll.
  Nej, det är väl dansbanan som gäller för mig, antar jag, med foxtrot, vals och bugg…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 juni 2006, klockan 09:51

  #2 Kommentar från barbakvinna (svar):

  Barnfri helg kan va underbar att bara vara själv hemma hur ofta är man det? kram anki

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 juni 2006, klockan 09:54

  #3 Kommentar från Katrin (svar):

  Ha, ha… ja nån partypingla har jag inte varit men jag har varit lite mer partajande än vad jag är nu. Så, jag kände igen alla dina tankar!
  *S*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 juni 2006, klockan 18:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.