Help me!


Ja, Torsdag betyder, som vanligt, storstädning hemma hos oss. Kors i taket, men alla ungarna har gjort sina delar utan tjat, för en gångs skull. De har liksom inte ens slarvat.

Men av någon outgrundlig anledning så står MINA uppgifter kvar… Jag har sanningen att säga, inte ens börjat…

So what´s a woman to do? Jag kan inte ens skylla på att jag gjort en massa annat. (Yngsta dottern lagade till och med maten…!)

Eller ska jag köra deras stil, som de vanligen kör: ”Men jaaaa! Jag skaaaa! Shit, vad tjatig du äääär!”

Fast det får jag ju då äta upp, troligtvis resten av sommaren… Help me!

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Help me!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från it-girl (svar):

  ta dig i kragen och ge dig en spark där bak för att lixom kicka igång dig själv, du fixar detta!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 29 juni 2006, klockan 19:26

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Tack it-girl! Men jag har försökt i över 2 timmar nu, men fortfarande inte lyckats nå rumpan med foten… I´ll keep on trying!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 29 juni 2006, klockan 21:30

  #3 Kommentar från Katrin (svar):

  Bäst att inte säga något, då lär sig minsann dina små med elefantminne vad man ska säga för ursäkt…
  Kör hårt! /Katrin

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 29 juni 2006, klockan 21:32

  #4 Kommentar från Lili (svar):

  Hej!
  Brukar titta in lite då o då…gillar din sida! Du hade förut på din förra blogg en länk till en annan bloggskrivare som skrev om sina föräldrar som satt häktade undrar bara om du kommer ihåg namnet o kan skriva ned den…tack på förhand….

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 29 juni 2006, klockan 23:15

  #5 Kommentar från MissPezzimizt (svar):

  Men GUD, hur lyckades du med att få ungarna att städa?? Mega-Imponerad!!

  Jag brukar lova mig själv små belöningar om jag städar… typ:
  Efter köket så kan jag sitta med kaffe på balkongen i 20 minuter, innan jag går på nästa rum.. osv!
  Vizza dagar har jag så förbenad Pollen-allergi att jag struntar blank i det! *ler*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 02:02

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Hej Lili! Bloggen finns på http://blogg.expresse… Kul att du gillar min blogg! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 07:53

  #7 Kommentar från sofia (svar):

  hej tonårsmorsa: Självklart så tror inte jag heller att lyxlivet kan kompensera den skedda tragedin eller den pågående tragedin. Vad jag menar är att oavsett om man fnaskar på gatan eller i lyxmiljöer så är inte prostiution ett yrke, det är en tragedi.
  Men detta till trots så tror jag inte att en taskig barndom alltid behöver vara skälet till att man valt att prostituera sig. det finns andra faktorer också tror jag. Men oavsett hur det är med den saken, så tror jag också att det gått snett någonstans. men yrke är det inte MVH Sofia

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 08:45

  #8 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Till Sofia: Som jag skrivit i din blogg redan, 2 ggr. nu så tror jag inte heller att ”taskig barndom” alltid är skälet till prostitution. Om det är ett yrke eller ej, tycker jag är ointressant vad man kallar det. Yrke, vad ÄR ett yrke? Att man får betalt för en vara/tjänst? Ja, i så fall är det ett yrke. Ett yrke kan ju vara en tragedi OCKSÅ. Jag tycker inte jag är rätt person att döma vad som är ett yrke eller ej. Prostitution lär inte försvinna för att man låter bli att kalla det för yrke. Eftersom jag varken varit prostituerad eller köpt tjänsten, så är jag fel person talla om huruvida det ska kallas yrke eller ej. Det kanske man ska fråga de prostituerade själva? För de är väl ändå vuxna individer, oavsett varför de valt att prostituera sig?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 09:07

  #9 Kommentar från sofia (svar):

  Oj då det var visst känsligt för dig det där. Det var inte min mening att göra dig så där arg och ilsken. Nä nu tar vi nya tag

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 11:44

  #10 Kommentar från Adriana (svar):

  Oj är de redan klara, det måste ligga en hund begraven där, ta genast reda på orsaken =D
  Eller så kan det ju hända att de var duktiga, man kan ju ibland bara man vill 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 12:51

  #11 Kommentar från Sara (svar):

  Tonårsmorsan jag tittar in ibland på bloggen och såg inlägget om prostitution. Jag måste säga att du har en märklig syn på prostitution. Det verkar som om du tycker att det är något samhällsnyttigt. Mycket märkligt att du blir så arg för att en annan person tycker annorlunda. är det inte högt i taket på bloggen.
  Men för att göra mitt svar till dig tydligt så håller jag med Sofia, jag tycker inte heller att prostitution är ett yrke. Det blir inte automatiskt ett jobb verje gång man tar emot pengar av någon. Sara

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 17:26

  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Hej Sara! Eftersom hela bloggen och inlägget hos Sofia verar vara borttagna nu, så är det lite svårt för mig att förstå vad du syftar på med ditt inlägg. Men vad jag kommenterade i Sofia´s blogg var helt enkelt att jag tycker det är trist att hon skrev att man idag väljer att prostituera sig för att få resa och ha ett liv i lyx. Jag håller inte med. Jag tror säkert den kategorin finns, men jag tror personligen att de flesta som prostituerar sig idag gör det av säl som vi kanske inte alltid känner till. Att man går och prostituerar sig för att få ”lite lyxliv” tror jag helt enkelt inte på. de verkliga skälen kan säkert variera i lika många skäl som det finns prostituerade, men jag tror de flesta inte mår helt ok, av skäl som bara de känner till. Men att tro att det är för att sätta guldkant på tillvaron tror jag inte handlar om många. Vad jag kommenterar ang. om man vill kalla det yrke eller ej, skriver jag att det måste de som själva prostituerar sig ta ställning till om de anser sig utöva ett yrke eller ej, annars tycker jag att man ”omyndigförklarar” alla kvinnor som prostituerar sig. Vem har förresten sagt att jag är så arg? Jag skrev en kommentar till Sofia om att jag inte riktigt höll med henne om att prostitution handlar om att ha ett liv i lyx och att få resa, för det var så hon skrev. Om vi anser prostitution vara ett yrke är ointressant i mina ögon.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 17:48

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.