Tjockisar som visar fett…

Jag har läst och hört att det finns folk som inte tycker överviktiga människor ska ha för lite kläder på sig. Alltså, de blir typ störda av att se tjockisar med för lite kläder. Man ska liksom DÖLJA fettet med en massa kläder, så ingen på riktigt förstår vad som finns där under…

Ja, jag ska ju erkänna att det finns några extra kilon på mig nu för tiden. Särskilt då runt magen.

Men en sak tänker jag göra klart för er som stör sig på hur vi klär oss: jag skiter i vad ni tycker! Jag vill bli BRUN! Därför tänker jag sätta mig på cykeln, åka ner på stan i mina väldigt korta shorts och linne.

Så den som inte vill se… kom inte ner på Uppsalafärg, för det är dit jag ska. För övrigt tycker jag att man visst får klä sig hur man vill, oavsett vikt. Blir det helt fel, så är det ju man själv som bär de kläderna och ingen annan…

Watch out…

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Tjockisar som visar fett…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Viktor Gustafsson (svar):
  Kram, Tonårsmorsa!

  I’m with you!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 10:55
  #2 Kommentar från Victoronia (svar):
  Man kan faktiskt också klä sig på ett sätt som smickrar kroppen oavsett vikt. Man kan också klä ner sig genom att som överviktig bylsa på sig en massa kläder för att ”dölja” valkarna. Det ger dock motsatt effekt och avslöjar mer än vad det skulle dölja. Det finns dock en del överviktiga som klär sig i för små kläder och då ser det ju ännu värre ut än om de t ex hade ett linne som täckte hela magen och inte räckte enbart till halva naveln. självklart ska du få visa dig ute, skit i vad andra tycker. Trivs du så är det huvudsaken. Folk behöver inte titta. Finns ju en massa fiskmåsar att glo på också. Ha så mysigt idag!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 10:59
  #3 Kommentar från Ister (svar):
  Det är inte brottsligt att ha fettvalkar.Jag tycker inte ens att det är fult.

  Cykla på du bara, njut av din blivande solbränna!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:02
  #4 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Victoronia: Håller med dig om att folk kan klä sig väldigt mycket ”fel” såväl under- som överviktiga! Men att bylsa på sig i sommarvärmen för att inte ”visa fettet” blir så trist, för då får man ju absolut ingen färg och en ”tjockis” som ser blek och blåmig ut året runt är minst lika trist som en ”benget” som ser blek och glåmig ut…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:03
  #5 Kommentar från Victoronia (svar):
  En brun tjockis är fint ju! Alla blir finare med färg 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:06
  #6 Kommentar från UnderCover (svar):
  Himla klokt å bra ”rutet” :o)

  Kram på’re

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:08
  #7 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Viktor Gustafsson, Victoronia, Ister: 😀

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:09
  #8 Kommentar från *Q* (svar):
  Jag som fd pinnsmal störs lite av lättklädda valkar. Förmodligen för att jag inte vill visa upp mina egna, och blir påmind och avskräckt av andras.
  Det är dock inget jag är stolt över, för jag tycker att folk ska få klä sig som de vill.

  Ã… andra sidan knatade jag inte runt i bikini ens när jag var ung och slank.

  Och jag tycker det känns lite konstigt när svettiga äldre män står halvnakna en knapp halvmeter framför mig när jag jobbar. Trots att det är värmebölja ute skulle jag vilja att folk tog på sig iaf ett linne innan de kommer in till mig.

  Fördomsfullt? Njae. Överkänslig? Förmodligen.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:11
  #9 Kommentar från MoBetterBlues (svar):
  Jag använder ett par skinnbyxor, som har stora hål urklippta för rumpan, så skinkorna syns. Det blir ju så fult utan solbränna där. Till det kör jag bar överkropp, solglasögon och mina gröna Havainanas. Jag bryr mig inte heller om vad folk säger…

  Det är du och jag Tonårsmorsan, du och jag!

  – MoBetterBlues –

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:11
  #10 Kommentar från Tonårsmorsa:
  *Q*: Jag lovar att inte cykla toppless, ska behålla linnet på…! 😀

  UnderCover: Kram tillbaka!

  MoBetterBlues: Du och jag!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:14
  #11 Kommentar från Elizabeth (svar):
  Jag tycker precis som du.Det är frihet att få klä sig som man vill och se ut precis som man gör. Och du är himla fin oavsett.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:16
  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Elizabeth: Tack!

  Meeh! Är jag kvar här fortfarande?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:22
  #13 Kommentar från Svava (svar):
  Ja det är märkligt vad folk retar sig. Att de tycker det ser fult ut inne i sina egna huvuden är väl en sak – men jag har hört dem som blir snudd på arga när överviktiga inte klär sig efter mallen. Som om de brutit mot någon lag.

  Märkligt märkligt.

  Ha en bra dag i solen!

  Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 11:55
  #14 Kommentar från izzy (svar):
  OM man skulle ha SÃ… MYCKET KLÄDER FÖR ATT DÖLJA DÃ… HADE FOLKET klågat på att man luktar jo, jag har själv haft så mycket som 40 kg övervikt och jag minns väl vilken plåga sommaren var , jag avskyde solen och sommaren , gömde mig och svetades i massor.
  man svettas jo massvist när man är överviktig , sen är det jo sant att det finns de med smak o still och övervikt och de utan

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 12:13
  #15 Kommentar från Beatrice (svar):
  Tja!!
  Tack för besöket i min blogg..
  Håller fullständigt med dig om att även ”tjockisar” skall få klä sig som de vill.. har själv några kilon förmycket över magen men vad f-n.. jag lider inte och inte min man heller. tycker bara det är mer att älska säger han..gulligt eller hur?
  ha en bra dag och njut av värmen..
  Kramar från Bea.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 12:32
  #16 Kommentar från Rose-Marie (svar):
  GO GIRL!!!!
  Håller med dig….är själv rultig och jag fullkomligt skiter i vad folk tycker 😉

  Kram/Rose-Marie

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 12:44
  #17 Kommentar från NIX (svar):
  Helt underbart!
  Hela världen är ju självklart din att vara i och må bra i !!
  Så bra att du skrev om det nu ska jag sträcka på mig fast jag har gått upp några kilo..
  Tack
  NIX

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 19:12
  #18 Kommentar från rebecca (svar):
  själv är jag livrädd för att se tjock ut å förbannar min störda skalle över alla mina hang ups. jag har dock badat i år för första gången sen ja va 13. det blir alltså..öhh..17 år! i 17 jävla år har jag skylt mig själv för jag känt mig fulare än alla andra. det är rent löjligt, men tragiskt. och konstigt att man känner sig liksom lite modig och stursk när man klafsar ner i en bikini (med för små bröst å för feta lår, å för håriga ben, å säckiga hållning, å gasiga mage, å finniga rygg) ja måste skriva om det här känner jag.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 19:28

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.