KONTAKTANNONS!!Okej, nu är det min favvobloggerska KEI som har ”taggat” mig igen… I hur jag skulle utforma en kontaktannons till en vän, kärlek eller resekamrat. Hmmm…

Vore det en man skulle jag kunna fatta den kort: I want a man as some people want ´s their coffe ´;” HOT, BLACK and SWEET!! ” Haha. Nej, det var bara ett gammalt dåligt skämt. Jag tror jag satsar på en kontaktannons till en resekamrat. (Även om jag aldrig någonsin skulle annonsera efter just en sådan…)

”Jag är en 35-årig kvinna som ska resa till Cuba. Jag söker en kvinna som vill resa med mig. Du behöver inte vara i ”passande ålder”, men du måste vara självständig!! Vi måste inte ha sällskap på toaletten varje gång i alla fall. Eftersom jag inte är så mycket för ”party-party”, så får du räkna med att inte ha sällskap av mig till nattklubbarna allt för ofta. Om du dricker, trots att inte jag gör det, så är det helt ok, men det vore kul om du minns hur jag ser ut även när vi kommer hem efter resan.

S.k. sevärdheter i all sin ära, men det jag har mest intresse av är att lära mig kulturen, få en inblick i den ”vardaglige kubanens liv”.   Dessutom älskar jag shopping, även om ekonomin gör den väldigt begränsad. Att strosa runt en dag eller två på en marknad/affärer har jag inget emot…

Jag kommer att spendera tid till att strosa runt och försöka ta intryck av alla nya upplevelser, läsa böcker, försöka få kontakt med bosatta och fråga ut dem om ALLT jag vill veta om landet. Du kanske undrar vart du då kommer in? Jo, jag är en riktig pratkvarn, men även en god lyssnare, så jag vill gärna ha dig till att dela tankar och erfarenheter om alla nya intryck. Dessutom hoppas jag vi kan dela många glada skratt!!

Maila mig, så får vi se om vi hittat rätt!”

Okej, nu är det alltså meningen att jag ska ”Tagga” ett antal bloggare som ska göra detsamma, d.v.s. utforma en egen kontaktannons till en vän, en kärlek eller en resekamrat!

Så jag taggar, inga mindre än… *ta-da*;

Barbakvinna
Svava
Vendettanbettan
Alma Mater
Ister

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”KONTAKTANNONS!!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Miranda (svar):

  oj vi verkar vara väldigt lika…enda skillnaden är att jag inte har barn och e sambo. ÄLSKAR shopping…läser mycket…tar ett glas men inte mer…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 september 2006, klockan 22:08

  #2 Kommentar från Alma Mater -252 (svar):

  Men nu är du för rolig, först så stjäl du min lust och ork, ja tänk jag misstänkte nästan att de trivdes hos dig .. men ville inte anklaga dig rakt ut 😉
  Sen vill du att jag ska skriva en kontaktannons också, undra vad fru Energi säger om det. Hmm, ja en resa skulle ju inte vara så dumt kanske .. hallåå lust och ork, har Ni lust med det, så bege er genast hemåt!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 september 2006, klockan 22:20

  #3 Kommentar från FANCY (svar):

  *asg*…
  en kontaktannons uha.
  ofrivilligt singel efter en slapp man.
  önskas en stadig konspiatorisk sur vresig en.
  som vet hur det är att vara umbärlig.
  du se ut som en Man när du rastar en minipudel.
  Gilla rosa. Tycka att flanellpyjamas är hott…*L*
  😉

  jag har röstat på dej i bloggportalen.
  jag finns där med nu.

  //Fancy

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 september 2006, klockan 22:58

  #4 Kommentar från Syster Dyster (svar):

  Tack för svaret.
  Exakt så känner jag me!Att jag vill ha den där lite lättsammare oxå….
  Ska testa om det går med 2 här.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 september 2006, klockan 23:25

  #5 Kommentar från Svava (svar):

  hmm till cuba?! 🙂

  ska fundera lite på vad jag ska skriva…

  natti!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 september 2006, klockan 23:59

  #6 Kommentar från FANCY (svar):

  ojoj. ”nisse” han är en tålamodig en.
  slåss för sina rättigheter att vara den enda mannen…*L*…
  du jag har försökt att lägga in loggan till bloggportalen men den vill inte.
  jag har skrivit till dom så vi får väl se om inte du har något tips.

  //Fancy

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 00:32

  #7 Kommentar från FANCY (svar):

  nej då den biten har jag fattat
  men länken vill inte som dom har
  //Fancy

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 07:06

  #8 Kommentar från Svava (svar):

  klart 🙂

  får se om jag får några svar!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 10:56

  #9 Kommentar från Jag (svar):

  MGDHL

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 11:14

  #10 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Miranda: Så du skulle ha kunnat svara om den varit äkta? Kul!

  Alma Mater: Men jag har ju lämnat tillbaka den nu, så nu orkar jag knappt stryka gardinerna ens…

  FANCY: Du ska alltid va värst! Haha…

  Syster Dyster: Önskar dig lycka till!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 11:56

  #11 Kommentar från Vendettanbettan…. (svar):

  Tja Bruden!
  Hur lång tid får jag på mig?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 12:01

  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:

  VB: Du kan få flera minuter på dig, om du vill…! Det är min generösa dag i dag…! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 12:05

  #13 Kommentar från barbakvinna (svar):

  Hej är hos svärföräldrarna så jag fixar det när jag kommer hem, kan se illa ut annars *asg*
  kram anki

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 13:34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.