Mina egna favorit-bloggar! // Tonårsmorsa.

Har gjort en liten lista här till höger om bloggen som heter ”Mina egna favorit-bloggar”. Där har jag lagt in de bloggar jag själv skrivit som antingen andra bloggar återkommer till ibland, eller som jag själv hänvisar till.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Mina egna favorit-bloggar! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Marie Lind (svar):

  Toppen med en lista! Ser ut som det är några jag missat, ska genast läsa.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 oktober 2006, klockan 09:58

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Marie Lind: Kul att du uppskattar den. Den var ju mest till för mig själv, för att det ska bli lätt att hänvisa till ämnen man ofta återkommer till, men också för andra som vill hänvisa till dessa inlägg, men det är ju toppen om du kan använda den till att uppdatera sådant du missat! 😉 Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 oktober 2006, klockan 10:04

  #3 Kommentar från Samira (svar):

  Hej Tonårsmorsa.
  Har precis börjat läsa din blogg och tycker den är jättebra, beundrar dej och undrar hur du hinner med allt?jobbar du också? själv tycker jag att man inte hinner med nånting alls och då har jag inte fyra barn att ta hand om!! Ha en bra dag / Samira

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 oktober 2006, klockan 11:46

  #4 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Samira: Tack för din kommentar och roligt att du läser och trivs på min blogg. Jo, jag är van att ha hundra järn i elden, men det finns alltid saker jab BORDE ha hunnit, men inte hinner…! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 oktober 2006, klockan 17:33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.