Texterna som grep mitt hjärta. // Tonårsmorsa.

Ja, jag vet att hans låttexter (klickbar länk) var tänkt att rikta sig till ungdomar. Kanske är jag bara omogen, men hans texter fick mig sååå känslosam och gångerna jag gick här och sjöng hans låtar medan jag städade och tårarna strömmade ner för ansiktet, är oräknerliga…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Texterna som grep mitt hjärta. // Tonårsmorsa.

  1. Inkopierade kommentarer:

    #1 Kommentar från Wave Rider (svar):

    Hehe du har nog en ungdom inom dig ^^
    Själv har jag aldrig tyckt om hans texter 😛

    Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 mars 2007, klockan 20:58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.