Snart premiär!!

Första inlägget i denna blogg. Alltså som är skrivet för just denna blogg (min egen) ! Hmmm… tyvärr kommer jag inte på något av vikt att skriva, bara för det…! Förkylningen verkar hålla i sig, tyvärr, men snart ska jag ha NYPREMIÄR på denna blogg och då hoppas jhag på en massa besökare och en massa kommentarer, så jag vet att jag har en och annan läsare som hittat hit! Tills dess: ONE LOVE!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Snart premiär!!

 1. Vilken fin blogg du fått! Ska du ha kvar den på Aftonbladet också eller ryker den nu?
  Måste fråga en sak?! Har du publicerat bilder på dina barn ändå från början eller var
  det något som kom med tiden… Mina tjejer brukar läsa din blogg och är lite sura på
  för att jag inte sätter in bilder på dem, för du sätter ju minsann in bilder på dina…
  Kanske kan ha sina nackdelar också… fast det tycker ju inte tjejerna som gärna vill
  synas…
  Hoppas det går bra med den här nya bloggen nu… jag ska i alla fall fortsätta att
  läsa… kram supermom

 2. supermom: Kul att du gillar bloggen!! Precis i början la jag nog inte in bilder på varken barnen eller någon annan, av den enkla anledningen att jag inte visste hur man la in bilder då…! *S* Eftersom jag började blogga på msn spaces och det där var vanligt att man la upp ”familjealbum” så kom det naturligt att göra det också. Dessutom låg mina barns bilder ute på deras egna communitysidor på nätet… Med jämna mellanrum försöker jag värdera om det är lämpligt eller inte och än så länge har jag eller barnen aldrig mött något problem med detMen det finns MASSOR av faror som lurar, det kan man inte frångå. Däremot så försöker jag att ”sila” både de bilder och texter jag skriver om barnen och de har också gjort klart vart de tycker gränsen går när det gäller texterna.

  Jag tror att du själv måste avväga om det är värt det eller inte. Kram och lycka till!

 3. Hej du! Inte komma på något att skriva säger du? försöker du göra en tråkig blogg? sorry! platsen är upptagen.
  😉

 4. Hej jag har hittat dig och även vendettabettan igen, ni är de bloggar jag brukar läsa och som bytt portal.
  Fin sida och lycka till!

 5. Pingback: Ett litet jubileum!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] är det sex månader och några dagar sedan jag hade premiär på denna blogg! Innan dess bloggade jag på Aftonbladet och innan dess på Msn-Spaces. Sammanlagt […]