Världen går inte under…

… men det gör mitt humör, när jag lyckats bryta av tre och en halv lång, snygg, vällackad nagel med *bling-bling* på bara en vecka…!

Vaddå I-landsproblem? This is world-news-stuff!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Världen går inte under…

 1. Förstår preciiiis vad du menar! Det finns inte mycket som man blir så sne för! I-landsproblem eller inte, så fy fasiken vad irriterad man blir på sig själv! *S*

  Kram

 2. Va har ni tid att skaffa naglar lyckostar…. mina får växa vilt tills någon går av då börjar jag klippa fast inte för kort för jag älskar att klia mig i hårbotten och på ryggen när jag är trött. Går det att klia med lösnaglar?

 3. Starowl: *S* Din blogg fick mig verkligen att skratta igår…! Måste nog kika in till dig igen…! 😉 Kram!

  Vicke: Japp! Jättesynd om mig! 🙁 Kram! 😉

  Soulsister: Ja, mina brutna naglar är en terrible lost…! 😉

  kulligullan: Japp, tyvärr!! 🙂

  Knytet: Då är det lika synd om dig som det är om mig! *Klappar dig tröstande på armen* 😉

  Härskarinnan: Japp, fast de första två ger jag mellandottern skulden för, eftersom hon förlagt mitt stärkande lack, så de gick av… Alltid skönt att ha någon annan att skylla på… 😀

  Maria: Japp, det går att klia med lösnaglar. Tro mig, jag vet allt om dem, det är nämligen så att ända sättet för mig att kunna spara mina egna naglar är att använda lösnaglar tills mina växt ut, annars så biter jag bara av dem…! Så efter 4-5 månader med konstanta lösnaglar (som fick fixas om flera gånger/vecka) så känns det som jag vet ALLT om lösnaglar…! Good luck!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.