Penisförlängare?

cartoon_525.gif

Hur många mail ni än skickar, så kommer jag aldrig, aldrig någonsin i mitt liv behöva förlänga en penis jag inte äger. Jag kommer aldrig, aldrig att vara i behov av era penis-förlängar-mail! Om jag, mot all förmodan på jorden, en dag ändå skulle vilja byta kön och skaffa mig en penis, som jag sedan, mot all förmodan i världen, skulle vilja förlänga, så skulle jag inte kolla upp de möjligheterna till förlängning via spam, mail, eller vad ni nu väljer att kalla dem.

De som väljer att faktiskt förlänga sina penisar, hoppas jag har den goda smaken att kontakta sjukvården, för tips på ställen som gör det. Inte svara på ett spam de fått i sin mailkorg (förmodligen i sin skräppostmapp)!

Don ´t waiste your time! And not mine eighter!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Penisförlängare?

  1. Haha, o nu har du tryggat en ny bestseller i gooogle-länkningen *skrattar*

    Förstår inte heller de där jäkla spammen, usch och fy.

    /Joche – som inte vill förlänga några kroppsdelar alls faktiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.