What goes around- Comes around.

dsci0050-2.JPG

Mabou är i den åldern (5 ½) då han gärna ”skvallrar” på sina tre storasystrar (14, 16 och 18 år). Han ropar ständigt: ”Mamma, xxx gör si eller så!”

Tjejerna är alltid snabba på att försöka få ur honom det där, så varje gång han ”skvallrar” så drar de en ramsa: ”Golare har inga polare”.

I skrivandets stund står Isatou och bakar med sin kompis i köket när jag hör följande:

Isatou: Mamma! Säg till Mabou, han äter skiiiitmycket deg!”

Varpå jag hör Mabou snabbt replikera:

”Golare har inga polare!”

Ja, vad är det man säger? What goes around-comes around…

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”What goes around- Comes around.

  1. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

  2. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Bara för att jag är så taskig

  4. Pingback: Golare har inga polare | Fatou.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] droga sina barn innan de tog med dem på restaurang! Mabou upptäckte att han inte var den enda golaren här hemma. Jag hittade TV-programmet jag var med i ett helt år tidigare. Jag upptäckte en dans som var till […]

  2. […] droga sina barn innan de tog med dem på restaurang! Mabou upptäckte att han inte var den enda golaren här hemma. Jag hittade TV-programmet jag var med i ett helt år tidigare. Jag upptäckte en dans som var till […]

  3. […] Binta till Mabou: Golare! […]

  4. […] om Golare har gått så hett till i mitt hem att lilla Mabou (sex år) snabbt snappade upp att Golare har inga Polare och började snabbt att slänga sig med det uttrycket. Inom kriminella kretsar har Golare alltid […]