Sexuella fantasier och brinnande höstskogar!

dscn0274.JPG

Igår hamnade jag, helt oplanerat, på landet. Det var via jobbet, så det fanns inte så mycket tid för att stanna till och njuta. Ändå blev jag helt faschinerad. De färgsprakande, orange, röda, gula höstträden var helt bedövande vackra. Det var så att jag fick en känsla av att hela skogen stod i brand och det var verkligen vackert!!

När jag fortfarande (idag) kommer att tänka på och bli bedövad vid tanken på den vackra höstskogen, så inser jag att något är fel. En vacker höstskog får mig att gå igång mer än jag går igång på sexuella fantasier. Något är fel, något stämmer bara inte!

Nu vet jag svaret… jag är dryga 36 år… inte längre 26, eller nå ´t…

Inte för att jag känner mig gammal ännu, men kanske lite äldre i alla fall…?!!

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Sexuella fantasier och brinnande höstskogar!

 1. Hahahha… är kanske sexuellt undernärd….Man måste ju våda kroppen..
  Hahh…nä…skämt och sido! Lika dan jag de såå…fint ute just nu.
  Många bara gnäller på hösten i stället för att njuta av den klara luften och färgsprakande löv…

  Nyfiken vem som vinner tävlingen.,..hahhah… Jag med detta kort va väldigt fint.

  Ha det gott
  Annette

 2. Nananananananana…

  Du är ETT år äldre än mig…pilutta dig!

  Tok-kramar

  LammköttsLinda

  Ps. Innebär det också då, att du är en aningens klokare då? ….Ds

 3. Annette: Ja, även om jag inte är så glad för den kommande kylan, så har jag börjat njuta av höstmys och vackra höstfärger! Ja, jag väntar med spänning på tävlingsresultatet!! Det är ju du som fick mig ut och fota hösten också!

  Melinda: Ja, livet får lite andra perspektiv. Dessutom känns det som jag får mer tid att njuta av det jag ser! 🙂

  Linda Bunn: *Asg* Självklart är jag MYCKET klokare än dig…!! Herreguuud, är du bara 35? Vilken snorunge…! Hahaha…

  Tant Rut: Ja, det gör man, på gott och på ont…! Kram och massor av tack för frukost! (Börjar bli riktigt bortskämd nu! 😉 )

  Vicke: Ã…ååh, tack, vännen! DET behövde jag verkligen höra!! 😀 Kram!

  Vb: Nåja, storstad och storstad… men det var en bra stor skillnad på landet, som jag var på, för där var det kilometer mellan varje hus…! 🙂

 4. Pingback: Om Bloggkommentarer och #wordness

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.