Otroligt färgstarkt!!

fatous-hostbar.JPG

Färgstark höstbild (Klickbar)

Har varit bortrest idag. Träffat en vän som det var ett tag sedan jag träffade. Har njutit av hösten. Jag har så svårt att inse att jag inte uppskattat hösten tidigare. Visserligen är jag fortfarande helt anti kylan den bär med sig, men ändå…

Dessa färger är ju helt fantastiska!! Jag har svårt att förstå att jag levt i snart 37 år (usch, vad gammalt det låter, men så har jag ju inte fyllt 37 än heller…!) utan att uppskatta höstens färger? Eller är de starkare i år än vad de brukar vara?

Andra bloggar om: , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Otroligt färgstarkt!!

  1. Äsch, än är du ung! Det tycker jag faktiskt. Jag menar, du har ju Binta som är, ja vad är hon nu? Typ 19? Jag är 16 och min mamma 39, och min pojkvän är lika gammal som jag, men hans mamma är typ 46 eller nåt. Fast sen har hon många äldre barn också, jag är mammas enda. Förresten så bor jag i samma stad som Soulsister vad jag har förstått, och min pojkvän i Jönköping ;P Du frågade ju i kommentaren kom jag på. 🙂 Men visst är hösten fin den! Det har jag faktiskt också kommit på, fast jag är lite yngre än du.. hihi. Men kylan är något annat det. 🙁 Som sagt. Shit vad jag låter som Pippi Långstrump förresten, rabblar upp massa saker. Aja, kram!

  2. anki/barbakvinna: *S* Ja, nu fick ålderns höst en helt ny innebörd för mig! 😀

    Melinda: *S* Läste din kommentar först nu, när jag redan skrivit en blogg om Pippi Långstrump. Kul att du hade nämnt henne innan, liksom. Hur som helst, nej om jag tänker så, att Binta snart fyller 19 så är ju det ungt, det fattar jag. Ska jag vara riktigt ärlig så känner jag mig inte heller särskilt gammal, men på de yngre barnen förstår jag att de ser mig som gammal och det tycker jag är roligt, för jag har inte riktigt förstått det än…! 😀 Härligt att du upptäckt höstens skönhet så tidigt, då har du många år på dig att njuta av dessa härliga färger!! Varma kramar!

    Johnny2bad: …och lite poesi! Perfekt så här på hösten! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.