Välkomstkommitten har möte hos mig!

img_446782830599a.gif

Det är något särskilt med denna dag. Det är fredag. Som om inte det vore nog, så var jag längtad och väntad när jag kom hem från jobbet. Nej, det var inte mina barn som saknade mig, men det var en enorm tvätthög som inte verkar ha någon ände, den går liksom rakt upp i luften, genom taket, genom väggarna, rakt upp i universum. Ett nedsmulat, rörigt kök, ett vansinnigt stökigt vardagsrum, en säng utan några sängkläder…

Puuuh…! Ibland vill man inte ens hem till värmen efter en lång arbetsvecka. Men det är lika bra att ta tjuren vid hornen, som det så glättigt heter…!

En trevlig helg önskar jag er andra i alla fall…!

miscellaneous2_818.gif

Andra bloggar om: , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Välkomstkommitten har möte hos mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.