Om man inte får röka…

cartoon_447.gif

… så kan man ju alltid käka kakor och godis. En bit choklad säger man ju liksom inte nej till!

Men jag har i alla fall varit rökfri i sex dygn nu och även om jag haft några rejäla sug idag, så har jag inte på allvar övervägt att ta något bloss! I morgon klockan 18.00 är det en vecka sedan jag rökte mina sista bloss och jag hoppas det var de sista någonsin…!

Sex dagar och sex nätter!! WOOOW! *Jublar högljutt, skriker hysteriskt och skrattar så tårarna rinner*

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Om man inte får röka…

 1. Men allvarligt nu du.. hur mkt ökar sötsuget tycker du?
  Mitt sötsug är ju rätt stort redan som det är… så jag lär väl gå upp typ 15 kg när jag slutar! 🙁

 2. Va kul att du tar tag i rökningen! Du kommer fixa detta! Tro på dig själv! 🙂

  Själv slutade jag röka 5/1-2005 efter 10 år, då jag rökt minst ett pkt om dagen. Jag använde inga nicotinhjälpmedel, utan förberedde mig mentalt ett halvår i förväg – jag intalade mig själv att ta sista ciggen ett visst datum.
  Istället för nicotinhjälpmedel använde jag mig av tandpetare och sockerfria halstabletter, det funkar, jag lovar! 😀 Jag är dock fortfarande beroende av tandpetare. 😛

  Som rökri är man verkligen mkt friare. Förut tänkte jag, exempelvis, hela tiden ”nu röker jag, sen tar jag en dusch, så ringer jag nån åsså röker jag”. Ganska mkt kretsar kring rökandet när man är rökare, fast man tänker inte på det då. 🙂
  Dessutom luktar man mkt bättre och känner lukter och smaker mer.

  Jag ska inte ljuga, jag blir fortfarande (efter snart TRE år) röksugen. Ta bara en dag isänder och TRO på dig själv, så fixar du det här!

  Kram och lycka till från en som läser din blogg varje dag!

 3. Cel’Dara: Det sägs att sötsuget stiger, men för att vara helt ärlig så har jag redan ett så stort sötsug att jag tvivlar på att det KAN bli större. Antingen är man konstant sötsugen, eller så är man inte…! Därför har jag inte heller märkt någon skillnad personligen!

  Helle: Härligt! Du skriver precis som jag tänker! Först dammsuger jag, sedan tar jag en cigg, sedan moppar jag och sedan en cigg… det blir ganska mycket cigg i slutänden! Just det där med att mentalt förbereda sig tror jag också är toppen! Jag har kört plåster och sugtabletter. I går var sista dagen jag använde plåster, men jag ska fortsätta med sugtabletterna ett tag till. De tar udden av det värsta när suget sätter in…! GRATTIS till din rökFRIhet, för det är verkligen en frihet!! Kram!

 4. Linda Culibrk: Tack! Ja, det ska jag verkligen göra, för det känns som det är värt varje sekund! 🙂

  Karin: Ja, det är jag verkligen! Det känns helt underbart!! Kram!

 5. Pingback: Tonårsmorsa ´s Nyårskrönika 2007.

 6. Pingback: Tonårsmorsa´s Nyårskrönika 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] för mig! Jag slutade nämligen att röka!! Mer läsning om det HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR! Jag vann också en Blogg-tävling! Binta vann diverse […]

 2. […] för mig! Jag slutade nämligen att röka!! Mer läsning om det HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR och HÄR! Jag vann också en Blogg-tävling! Binta vann diverse […]