Titta, titta här…

…och titta, titta DÄR, (Klickbar länk) en liten presentation är nu utlagd av Sveriges Radio Uppland, så vi får hoppas att det dyker upp någon krönika/kåseri som jag kan länka till när programmet sänts också…!

Dagens kommentar är #4 i DENNA blogg! Tack Ulrika! Who ever you are! 😉

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Titta, titta här…

 1. jasså ja så du har hört tala om den..trodde nestan inmte en svenske kände till norska filmer*L*har registrerad att det inte direkt är manga norska filmer som blir satt upp på bio..men vi är väl helt enkelt inte bra nog.
  men denna kunne värkligen jag oxå tenkt att se

 2. Kei: 😀 Jag har ju tiggt mig till att de ska lägga upp länk till programmet så ni ska få lyssna… haha… ska jag ställa ännu fler krav innan ens första programmet sänts? 😀 Jag får ju sparken innan jag ens börjat…! 😉

  super trouper: Jo du, jag har en liten förkärlek till Norge. (Tillbringade mycket tid i Oslo 1989) Önskar verkligen att den sänds på svensk bio, men vågar inte tro att det blir så! Tror inte det har att göra med att filmerna inte är tillräckligt bra, utan snarare att Svenskarna är för högmodiga! 🙂 Kram!

 3. Ã…h vad kul att du tyckte det! 🙂
  Det kom från hjärtat för du skriver så himla bra och jag tycker att fler ska få ta del av din humor, värme och alla smarta saker du skriver om!

  Stor kram från Ulrika 🙂 (i Uppsala

  Ps. Hoppas ryggen snart blir bra!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.