Ska ni tälta, eller?

dscn0054.JPG

Jai, snart 17 (Klickbar bild)

Härom dagen satt Jai och hennes kompisar i mitt kök och hade roligt. Min ena bror (han med MC ´n, klickbart) kom förbi på besök. Jai höll på att flamsa och höll i två stolsryggar, hoppade upp i luften och hoppade i ”spagat” med båda benen.

”Så här kan du inte göra, mamma!” Flinade hon. Men hon glömde nog vem hennes mamma var. Jag tog också tag i stolsryggarna och hoppade. HÖGRE än Jai!

Hon tar tag i stolsryggarna igen, för ett nytt försök…

DÃ…, precis DÃ… ser jag… Ungen hade MINA tighs på sig!! De är inte sena att kommentera hur stor jag är, vilken STOR, MJUK mage jag har… Men mina tights springer de runt med! Hur sjutton går det ihop? Om jag är så stor och de så spinkiga, så hur kan de få på sig MINA tights?

(OBS! Hon var INTE på väg att åka ut och tälta!!) 😀

Andra bloggar om: , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Ska ni tälta, eller?

 1. Haha, du verkar lite precis lekfull som min mamma 😀 Bara det att hon blir sur på allvar om jag kommenterar hennes runda mage. Hon tycker jag är elak då, men hon är inte direkt i förnekelsestadiumet om att hon är lite tjock och äter för mycket godsaker 😛 Kram 🙂

 2. http://www.tailsweep.com/tbi?&page=1

  Hej,
  hittade en lista där du låg mkt högt, tyckte det var kul *ler*.
  …har för mig att du gillar sånt. Var lite kul för det fanns
  sidvisngar, hittade mig själv också. (längre ner *s*)
  Kul att se!!
  Finns ju inga på Ab, de är inte viktigt men saknar känslan
  av att det händer ngt.

  Jag tror att du är fin precis som du är =)

  Kram!!

 3. Hosanna: 🙂

  Melinda: *S* Ja, ett gott skratt förlänger livet,som bekant och jag planerar att leva LÄNGE! 😉 Jag tror jag har lite försprång på din mamma, eftersom jag hade så mycket komplex för att jag var så spinkig och tanig när jag var yngre, därför mår jag inte så dåligt över att idag vara överviktig! Dessutom är godsaker TOPPEN!! Kram! 🙂

  menuette : Japp, you know me, girl!! Jag är barnsligt förtjust i listor! Tack! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.