En vanligt ovanlig Måndag.

dscn2043.JPG

Jai (snart 17) och Sofie, min bästa väninna, inne i en mycket viktig diskussion om Desperate Housewifes. (Viktig enl. dem själva) Alla bilder i inlägget klickbara.

Jag har varit ledig från mitt vanliga jobb idag och vi har slappat en hel del här hemma på kvällen. Min väninna Sofie som är hemma igen från Tanzania har varit här hela eftermiddagen och kvällen, så vi har haft jätte trevligt!

På kvällen bjöd jag in Binta och hennes fästman, Jais pojkvän, Sofie, Mabou ´s lilla väninna på en brakmiddag.

Vi åt, pratade och hade det allmänt trevligt. Dessutom hade Sofie med sig en massa roliga filmer som hennes föräldrar gjort när de varit på besök hos Sofie i Tanzania och Kenya, så vi har även blivit rejält underhållda idag.

dscn2052.JPG Lövbiff, Klyftpotatis, Haricots Verts, tomater, gurka, kebabkött, Bearnaisesås och världens godaste vitlöksbröd.

dscn2045.JPG

Well, vi har haft en toppen dag, trots att det egentligen är en helt vanlig måndag. Men det är väl så att en dag blir inte bättre än man gör den till!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”En vanligt ovanlig Måndag.

  1. Oj,
    Bäst man fixar sig lite nästa gång man hälsar på dig. Bara för säkerhets skull i fall man hamnar på bild i din blogg…
    Ja det var jättetrevligt. Tjejerna har ju blivit så vuxna nu. Otroligt vad mycket som hänt sen jag såg dem sist förra året.

  2. Jag fattar inte riktigt… Om man har så god mat, hur kan man då kunna se tallriken ändå? Jag bygger alltid ett fint litet berg med mat när det är såna godsaker som serveras. Fast å andra sidan är jag ju ett första klassens matvrak =P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.