En kunglig dag

Solen skiner från en klarblå himmel. Ni trodde kanske att jag hunnit hämta mig nu efter den stora festen, men sanningen är att gästerna åkte relativt sent i går och i morse fick jag nya gäster i stället.

Börjar komma lite ur balans känner jag, för jag vaknade upp och fick världens utbrott på Binta. Inte HELT oförtjänt, dock! Däremot så är det svårt att behålla ilska när solen skiner, jag är ledig från jobbet, jag haft besök av efterlängtade gäster, vi har grillat urgod lax och jag nu ska lägga mig och slappa.

Inte blir det sämre av att ligga och lyssna på en riktig KUNG!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.