Intervjun i Hem & Hyra!

hushem.bmp

De senaste dagarna har jag fått en och annan kommentar, mail och gästboksinlägg av folk som hittat en intervju och artikel om mig i tidningen Hem&Hyra. Först idag fick jag hem den själv. Så här blev det. Jag vet inte om det går att läsa texten, för jag har haft stora problem med att skanna in den, men jag hoppas det syns i alla fall!

I den här intervjun har de verkligen fått med det som är jag, tycker jag och det är ju lite roligt, för det är mindre kul att se en intervju med sig själv, där man knappt känner igen sig själv! 😀 Roligt är det också att jag fått kommentarer,gästboksinlägg och mail där folk gillar sättet jag skriver på och gillar min blogg! Så till er som hittat min blogg genom Hem & Hyra säger jag: Välkommen hit och hoppas ni ska hitta något som intresserar er!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Intervjun i Hem & Hyra!

 1. Du har gått och blivit en riktig kändis du. Hit hittar man alltid tillbaka, alltid lika trevligt.
  Vill önska dig och din familj en trevlig sommar!!!
  /Helena

 2. Känns så härligt!
  Minns inte första gången jag läste din blogg, men minns att jag hamnade på den på Aftonbladet av en slump, det var en annan blogg jag läste som hade enbart dig som sin favorit å tråkigt som man hade den dagen gick man in å läste 😉 sen har man fastnat, första gången jag såg att de skrev om dig på aftonbladet blev jag så paff ”men, men det e ju HON” hahaha men det e så himla roligt, och du är värd att uppmärksammas!!!
  det du skrev i förra blogginlägget om tacksamhet, jag e så tacksam för din blogg för den gör min dag bra hur sunkigt humör jag än är på en STOR kram till dig!

 3. Helena: Jag tror inte man blir ”kändis” av några intervjuer eller för en blogg, men däremot så har jag inget emot uppmärksamheten i sig för det jag skriver på bloggen, det är ju ändå något jag står för. Men ett kändisskap i sig, är inget jag strävar efter. Hoppas du får en fin sommar själv! 🙂 Kram!

  Mysan: Din kommentar både berör och rör mig! Kommentarer som dina gör mig verkligen TACKSAM!! Kram och tusen tack för dina uppmuntrande och fina ord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.