Islamofobi personifierad

Ja! Då fick jag en kommentar som i stort sett personifierar vad jag menar med Islamofobiska människor! Läs gärna annas kommentar HÄR! Alla är svart. Eller vitt. Inga gråzoner alls. Ingen förmåga att urskilja människor idag 2008 mot människor 630 e kr. Ingen förmåga att se verkligheten utanför sin egen lilla bubbla. Jag kan bara beklaga!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

10 svar på ”Islamofobi personifierad

 1. Ja, just därför orkar jag inte gå in i diskussioner med sådana männiksor. För dom har redan dömt och bästemt sig om att islam är en dålig religion. ingen ide…..

 2. Birsen: Nej, det är så det är, tyvärr! Man vägrar liksom se längre än näsan räcker ”för man har hört någonstans” att det ÄR så…! Trött jag bli…!

  Helena på ROOM & serve: Aha! DÃ… vet jag! Jo, jag blev rätt nöjd med den intervjun för jag tyckte de hade plockat upp det som är ”jag”! Kram! Ja, jag vet att det bygger på okunskap och det är det som gör mig så rädd när man tror sig har så full koll på saker som man uppenbarligen inte alls är insatt i! 🙁 Kram och ha en toppen helg!

 3. trist att man hela tiden ska ställa saker mot varandra. själv ser jag inga hinder melllan att vara muslim och för männskiliga rättigeheter demokrati och liknande. kram

 4. sarah: Ja, precis. Särskilt när man får det att låta som ”det vanliga förfarandet” i stället för att se att det faktiskt är en minoritet som står för extrema åsikter, oavsett religion! Kram!

 5. Jag blev verkligen rädd när jag läste kommentaren du hade fått på inlägget du länkade till. Jag rös till riktigt. Vet inte vad man ska säga, men jag kan bara hålla med dig. Trist med människor som bara ser svart eller vitt. Har några sådana i min omgivning och det är ingen ide att ens starta en diskussion med någon som tänker så. Leder ingen vart.
  /Helena

 6. Helena: Ja, det är så man blir mörkrädd och med hennes ”sanningar” undrar jag bara vilken planet hon bor på, för det känns inte som det kan vara samma planet som jag bor på! 🙁 Nej, det är svårt att föra en diskussion med någon som redan har bestämt sig och inte ser några nyanser i tillvaron, bara svart eller vitt! Kram! 🙂

 7. Det är tragiskt att människor är så snabba med att döma muslimer och slänga sig med texter från koranen etc, utan att vara särskilt insatta. Och lika lustigt att de inte kritiserar kristna eller dömer dem. Folk verkar inte riktigt förstå att det finns fundamentalister, liberala och fanatiker inom alla religioner. Och att kulturen präglar religionerna i olika länder. Och att det finns massor med tolkningar på de helaiga skrifterna i religonerna. Suckar tungt, och blir lite smått rädd. Du har säkert inte missat Emmas blogg på Ab, ”frihet”, där har du en av de största islamofobikerna och mest bittra människa jag ”stött på” på länge. Hennes syn är ehlt stängd, finns ingen möjlighet till öppenhet, eller ens motaglighet för andras åsikter. Hon har sin egna ”skola” i islam, alltså mot Islam!

  http://blogg.aftonbladet.se/21803

 8. Mrs Mulatt: Jag kan bara instämma! Ja, jag har sett den bloggen också. De är några bloggar där på Aftonbladet som alltid är väldigt mycket på gränsen, om man säger så…! Totalt inne i sin egen lilla bubbla! Kram! 😉

 9. Pingback: Att skilja på fakta och lögn… | Tonårsmorsa – Fatou

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.