I´m a Survivor

Minns ni den HÄR gamla låten? Sitter och lyssnar och läser TEXTEN och inser att jag också är en Survivor! (även om jag villigt erkänner att jag inte är lika sexig om jag skulle lägga mig och åma mig på en sandstrand… haha… Men en Survivor är jag definitivt!)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”I´m a Survivor

  1. Tack vad snäll du är! Tycker du är väldigt vacker.
    Jag har tyvärr väldigt dåligt självförtroende, mycket pga min depression. Men jag försöker ta mig upp och jag försöker koncentrera mig på det jag tycker om med mig själv, men det är ju inte alltid så lätt :/

  2. Eva: Det är inte alltid lätt att vara nöjd i vårt utseendefixerade samhälle. Men det är bra att du är medveten om det och kan jobba med det! Det är skönt att tycka att man själv är rätt okej! Kram! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.