Alter Ego på besök!

Igår fick vi gäster här hemma. För tredje sommaren i rad träffas jag och min bloggvän Alter Ego. Första året så kom Alter Ego hit och stannade nästan hela sommaren. Vi hade väldigt roligt tillsammans samtidigt som vi hann utföra många viktiga och ”nyttiga” saker.

Förra året jobbade jag mest och Alter Ego jobbade som en galning tillsammans med Isa och gjorde det fint här hemma. Sedan fick jag semester och då åkte vi alla till Norrköping och gästade Alter Ego tillbaka, samtidigt som vi tog oss en heldagstur på Kolmården!

Alter Ego sammanfattade ju våra träffar med en video som du kan se HÄR! Den är kanske inte så smickrande för mig, men det bjuder jag på! 😀

Nu får vi se vad som händer detta år. Alter Ego har kommit med sonen och ibland är hon en lika pinsam mamma som jag är! Om det ska jag skriva i nästa blogg! 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Alter Ego på besök!

  1. Pingback: Tonårsmorsa » När telefonen ringer…

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Den där jävla cancern. IGEN.

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Mitt 3000 Blogginlägg och en Jubileumtävling

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] och vardag. Med långa telefonsamtal. Många telefonsamtal. Med chattar, med en massa tok. Med besök. Med flera besök. Med ännu fler besök. Med skratt och med tårar. Med överraskningar och mer […]

  2. […] har skrivit tidigare om min väninna och tillika bloggvän Alter Ego. Vi har varit bloggvänner sedan jag började blogga för tre och ett halvt år sedan och så […]

  3. […] ana att bloggandet skulle ge mig så mycket som människa. Aldrig hade jag kunnat ana att jag genom bloggen skulle lära känna en av mina allra bästa vänner. Jag hade faktiskt aldrig en tanke på att lära känna folk genom bloggen, då mina vänner […]