Njuter av att träna

Ja, nu har jag hållit på med min träning i någon vecka. Jag använder motionscykel, en slags roddmaskin, ett motionsband man kan springa på, en annan maskin som känns som om man går i uppförsbacke. Det är min uppvärmning. Det är den jag tycker är allra roligast. Jag svettas som en galning, men vad annat kan man vänta sig av en otränad fyrabarnsmorsa som aldrig satt sin fot på ett gym?

Efter uppvärmningen så tränar jag styrketräning. Inte så mycket för att bygga muskler, utan mer för att bygga upp min kropps slappare delar, om man uttrycker sig så…

Isatou har också tränat med mig hela tiden, förutom de långpromenader jag brukar ta, men på gymmet är hon med hela tiden, plus att hon brukar köra lite basket när vi är klara med det andra. Idag var även Binta med. Fast hon hade mest svårt att hålla sig för skratt när hon såg mig i alla möjliga och omöjliga träningsställningar! Nåja, hon kanske inte får följa med nästa gång! 😀 Skratta bäst som skratta sist, liksom. Det roliga var att hon hela tiden hade svårt att hålla sig för skratt när hon såg mig träna, men faktum är att en av redskapen fick hon faktiskt sänka vikterna på för att kunna använda, efter att jag hade använt den. Som sagt: skrattar bäst som skrattar sist!

Jag njuter verkligen av att träna, även om jag aldrig trodde jag skulle ta de orden i min mun! Det är underbart skönt att köra ett skönt träningspass och sedan ställa sig i duschen och tvätta bort allt svett!

electric_scooter.jpgNågot annat roligt hände idag! Isatou som snart fyller 15 år, fick en present av sin pappa! Det var en skitläcker elscooter. Den liknar den på bilden, fast det är en annan färg! Jag tyckte den var så cool, så jag körde hem på den från träningen! Jag vet inte om det är hon eller jag som kommer att ha mest roligt med den? 😉

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Njuter av att träna

  1. Tänkte bara höra vad det är för märke på elscooter och vart man kan köpa.
    Såg att frågan finns redan sen innan, men frågar igen 🙂
    Är riktigt sugen på en och denna såg ju så himla söt ut om man jämför med många andra. Man vill ju ha en som e både effektiv och snygg men hittar ingen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.