Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Glädjande Nyhet!

 1. Roligt med en glädjande nyhet, jag har så gott som slutat se och läsa nyheter, mår så dåligt över att det alltid handlar om övergrepp, barn som far illa osv. Orkar inte ta in mer elände!

 2. Annica: Ja, så känner jag det också! Ibland blir man så trött på tragiska nyheter!

  User: Nu vet jag inte vad dina erfarenheter är, men jag har två IRL-exempel på två olkika barn, från olika familjer som rövats bort från den ena föräldern av den andra föräldern. Det ena gäller en son som blev bortrövad från sin mamma, av pappan till Tunisien, den andra gäller en son som blev bortrövad från pappan till USA av mamman. Inget av barnen eller föräldrarna fick uppmärksamhet i Svenska medier, men båda fick tillbaka sina barn, med hjälp av det Svenska ”samhället”! Pappan fick tillbaka sin son efter drygt ett år, mamman efter cirka fyra år! Såväl slutade båda historierna gott och min uppfattning är att ärendena hanterades på likvärdigt sätt av Svenska myndigheter!

  I det fallet som gäller ovan har ju mamman valt att gå ut offentligt med det hela, jag kan inte säga om det är bättre eller sämre, men i detta fall tycks det ju vara just det som gjort att hon fick dottern tillbaka!

 3. Har inga egna erfarenheter av liknande men har vänner som har det.
  Tycker det är bra att det tas krafttag gentemot egenmäktighet med barn. Förut belönades föräldern som rövade bort genom att få ensam vårdnad för att barnet då hade fått kontinutet. Detta sker dock fortfarande…

 4. Mrs Mulatt: Ja, det känns riktigt bra med en ”historia” med lyckligt ”slut”! Kram!

  User: Ja, det är bra att det sker krafttag, för barnen måste komma i första hand! Deras intresse, deras behov!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.