Träskon tillbaka

Enligt Svenska Dagbladet är träskon tillbaka. Framför allt bland nostalgiska 70-talister, tydligen. Hmmm… varför känner jag mig så träffad? Nej, jag äger inga träskor, men när jag googlade på bilder på träskor så blev jag riktigt sugen. Det finns ju fantastiskt häftiga träskor nu för tiden. Fast jag hart ett litet minne av att de var relativt tunga att bära på fötterna. Men det kanske det är värt? Eller kanske de förfinat tillverkningen nu så de är lättare? Har du några träskor? Skulle du vilja köpa ett par?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Träskon tillbaka

  1. Jag tycker absolut att du ska skaffa ett par! Själv köpte jag mina kurbitsmålade träskor för tre år sen (På turistbyrån i Uppsala)och har haft dem varje sommar sen dess. De första veckorna var rätt plågsamma, men när de väl är ingådda finns det inget bättre!

  2. Svenska Dagbladet måste vara efter sin tid…….det var ju flera år sedan jag bloggade om mina ascoola rosa och kurbitsmålade träskor.
    😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.