Skillnaden på killar och tjejer…

Det är skillnad på tjejer och killar, sedan får folk säga vad de vill. Själv har jag aldrig haft problem med att hålla tusen bollar i luften. Jag har aldrig märkt att mina tre döttrar haft det problemet heller. De pratar i två telefoner samtidigt, chattar på Internet, målar naglarna och pratar med kompisen som sitter bredvid. Problemfritt.

Mabou kommer inspringande efter att ha varit med Isatou i tvättstugan:

Mamma! Snabbt, jag glömde vad Isa sa till mig att hämta, ring hennes mobil.

Jag ringer upp Isa, ger Mabou luren. Sedan hör jag honom säga:

Isa, vänta, jag ringer upp igen sen, för jag måste springa och kissa…

Sedan lägger han på telefonen och springer för allt han är värd…

Som sagt, visst är det skillnad på killar och tjejer?!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Skillnaden på killar och tjejer…

  1. Anna-Lys: Ja, det där är ett vanligt problem hos tjejer och även med att ha bra lokalsinne. Dock är jag skonad. Har både lätt att skilja på höger och vänster och har ett fantastiskt lokalsinne! Men jag har säkerligen en bunt andra brister i stället! 🙂

    Birsen: Ja, det är svårt att hålla sig för skratt många minuter när han är omkring! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.