Ken Ring gripen och släppt

Enligt GD och Flashback och SvD (den sistnämnda har dock valt att inte gå ut med namnet) greps bl.a. Ken Ring igår för våldtäkt och sexuellt tvång igår i Gävle. Enligt de nyheter som finns att tillgå, ska Ken Ring också ha blivit släppt redan i natt, men att misstanke kvarstår. Ken Ring själv tycks inte vilja kommentera det hela ännu.

Vi får se se vad som händer, men jag vet en som kommer att bli väldigt besviken, oavsett om han är skyldig till anklagelsen eller inte. Det är min dotter Isatou (15), som är väldigt förtjust i hans musik och som till och med lyckats smitta mig med vissa låtar. Hon har ännu inte vaknat, men dagen idag blir nog ingen rolig dag för henne och en massa andra små tjejer och killar som har Ken som idol.

Tidigare inlägg om Ken Ring: Ken Ring – igår och idag!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

20 svar på ”Ken Ring gripen och släppt

 1. Känns lite ”smålustigt” *host* att du på ett sätt väljer att premiera att han nu anklagas för väldtäkt, genom att du länkar till några av hans låtar. Våldta – och din musik spelas på bloggar runt om i världen…

 2. Zombie: Ja, det verkar inte bättre…! 🙁

  TD: Så kan man ju välja att tolka det. För mig handlar det inte alls om det. Jag valde att lägga upp videos för att visa upp något som hörde till texten, nämligen ”Det är min dotter Isatou (15), som är väldigt förtjust i hans musik och som till och med lyckats smitta mig med vissa låtar.” De två videona visar några av de låtar jag hade i åtanke.

  Med ditt sätt att tänka så skulle man ju inte heller kunna visa upp en bild på en fotomodell om h*n var anklagad för något!

  I det här läget har vi ingen aning om vad som hänt, eller om någon är skyldig till någonting, för mig är det skillnad på vad folk gör och vem de är. Om de är bra musiker, så behöver ju inte det innebära att de är bra på allt annat och tvärt om. Människan har ju fler nyanser än så.

  Jag tycker man kan likna det med det inlägg jag nyligen skrev om Michael Jackson och alla de anklagelser som haglat mot honom genom åren:
  http://fatou.se/2008/08/30/karlek-till-jackson-kopia/

  Så jag har lite svårt att se din koppling, även om du har rätt att ha den åsikten. Sen tror ju jag att folk kommer att fortsätta lyssna på Ken Ring, oavsett om det visar sig att han är skyldig till något eller ej. Det är min åsikt!

 3. Kommentar från ”acke” kommer inte att läggas på då den innehåller personangrepp och dessutom saknar verklighetsförankring. Och nej, jag har inte ”fiskat upp” någon alls och nej, jag hyllar inga ”kriminella monster”. Jag länkar till media och hoppas att det inte stämmer, för alla parters skull!

 4. pha@: Tillräckligt många för att han ska kunna ge ut musik och hålla konserter, tydligen. Själv tycker jag att han har flera låtar värda att lyssna på. Det finns nog bra många sämre musiker än Ken, skulle jag gissa på, däremot finns det ju andra saker som gör att man kan tappa respekt för en musiker. Ã…sikter, handlingar etc. Men det är ju något helt annat…!

 5. Pingback: Tonårsmorsa » Ken Ring svarar

 6. 123: Såg inte din kommentar förrän nu, eftersom den verkar ha fastnat i spam-kön. Men jag undrar till vem du ställer din fråga/kommentar? Det enda jag har skrivit som jag tror att du kan syfta på är i så fall: ”Vi får se se vad som händer, men jag vet en som kommer att bli väldigt besviken, oavsett om han är skyldig till anklagelsen eller inte.”

  Det jag menar med det är naturligtvis att om Ken visar sig vara skyldig, kommer min dotter att bli besviken för det, om han inte är skyldig kommer hon att bli besviken för att han blivit anklagad för det. Men jag vet inte ens om det var det du menade?

 7. Så fort jag såg löpet sa jag till min kollega det är bergis Ken och nu har jag fått det bekräftat. Han är nu helt friad men jag kan inte förklara varför jag trodde det var han! Ingen rök utan eld kanske?

 8. jag vill bara säga att det är inte bara är små tjer och killar som diggar Ken. jag har lysnnat på han över 10 år och älskar han lika mycket som när jag började. han är underbar mot sina fans…har träffat han ett antal gånger.

 9. jag sj är en rappare på 21 år från gbg. min inspiration får ja från ken. 80% av alla ja känner tycker han är sveriges bästa rappare, vilket ja sj också anser. ja skiter i vad fan han gjort mot världen. han är, kommer förbli, och har alltid varit sveriges BÄSTA artist!! peace out. crewzone.tk

 10. peddo: Ja, jag gillar också Ken. Fast just idag lyssnade dottern på en låt som jag tyckte var liiite väl, om du fattar vad jag menar… Men jag gillar också Ken.

  peggo: Tack för kvällens garv! Det blev ju en ganska rolig felskrivning! 😉

 11. jag sj är rappare på 21 år från gbg. Men fuck it. Ja anser att ken är, kmr förbli och har alltid varit sveriges BÄSTA rappare. Från ken får ja inspiration te mina låtar ja skriver. Ja skiter i vad han gjort mot världen. Och ja hoppas han fortsätter med sin musik. Cirka 80% av alla ja känner anser att han är sveriges bästa ARTIST. Men nu ska ja sova. crewzone.tk. peace out

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Personligt « Ken Ring gripen och släppt […]