Världens gladaste cyklist

Idag är Mabou (6) världens gladaste cyklist. Hans cykel har varit paj ett tag och jag har inte brytt mig om att låta den lagas, då jag ändå planerat att köpa en ny cykel till honom. Idag passade vi på. Mabou ´s pappa satte in halva summan på mitt konto, då vi bestämt att betala hälften var och idag när min pappa var på besök, så åkte vi och köpte en alldeles ny cykel, men ny cykelhjälm, nytt lås och nya lampor bak och fram.

Jag tror att Mabou är världens gladaste cyklist just nu!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Världens gladaste cyklist

  1. Ã…h härligt! va fin den är!
    Lyckliga Mabou!
    hihihi känner igen känslan.. fick min första helt nya cykel nu när jag fyllde 30 trodde jag skulle cykla hela natten.. *fniss*

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Jag ska bara…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] börjar städa sitt rum, bär ut en massa kartonger från Mabou ´s nya cykel och från polkagrisarna Binta har beställt till sin ena dansgrupp… Isa plockar i köket. […]