Tusen tack!

(klickbar bild)

Jag brukar vara väldigt noga med att svara på mail och kommentarer. Eftersom en av anledningarna till att jag tycker det är väldigt roligt att blogga, är ju just det direkta gensvaret och feedbacken jag får genom kommentarer, mail och gästboksinlägg.

Ibland är vi eniga och ibland inte, det viktiga är att man är öppen för diskussioner, anser jag. Särskilt många diskussioner tycker jag inte att jag haft den senaste tiden, däremot har jag skrivit en del om sorg och att vi går igenom något svårt i min familj just nu. Kanske kommer jag så småningom att skriva mer om det och kanske låter jag det stanna vid det… Däremot har jag fått många stöttande, uppmuntrande och fina kommentarer och mail om det och jag vill att ni som regelbundet läser min blogg ska veta att jag uppskattar dem enormt. Däremot har jag av inte varit lika flitig med att besvara era kommentarer på sistone. Det har att göra med det tunga vi försöker ta oss igenom här hemma just nu. Jag vill ändå att ni ska veta att jag uppskattar era kommentarer och mail lika mycket (kanske till och med mer nu), trots att jag inte orkar besvara de flesta just nu.

Hoppas det är okej och att ingen tar illa upp, för min mening är inte att såra eller vara oförskämd mot någon, utan min ork räcker helt enkelt inte till. När den gör det kommer jag genast börja besvara era kommentarer igen. Det är inte heller så att jag låter bli att läsa era kommentarer, även om jag inte besvarar så många. Jag läser varje kommentar noga och oftast fler än en gång, om de är lite längre.

Så TUSEN TACK allra ödmjukast för att ni tar er tid att läsa min blogg och för er som kommenterar: det betyder mycket för mig! Värme och kram från Tonårsmorsa / Fatou.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tusen tack!

 1. Hej, jag vill tipsa om min blogg där jag skriver om hur det är att vara barn till missbrukare. Det är mycket vanligare än man tror och det sätter djupa spår.
  Jag vill ta bort skam- och skuldstämpeln för det här är inte vårt fel.

  Titta in, det finns mycket läsvärt.

  Nike

  Nikes senaste inlägg..Vrede

 2. Oj, förstår att ni har det jobbigt just nu och hoppas att ni kan ta er igenom vardagen någorlunda. *kramar* till er allihop!

  BS: tack för grattiset.. hih.. är tacksam om du inte nämner något för gemensamt folk vi känner. Då vi inte ens berättat för folk här ännu.. det kan ju spridas som en löpeld bland vår kultur ;o), och vi vill gå på UL och så och se att allt är bra, innan hela Gambia får veta.. därför jag inte bloggat om det ännu ordentligt.. ds

  Kram kram

  Mrs Mulatts senaste inlägg..Titta vad jag fick.. //Mrs Mulatt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.