Tjillevippen

*Poff* så var jag borta och väck från bloggen några dagar. Och *tjillevipp* så var jag tillbaka.

Jag har haft studiedagar på med mina kollegor och min chef två dagar och vi har inte bara haft ”jobb”, utan vi hann även njuta en hel del. Gimo Herrgård har vi varit på. Det är alltid trevligt att träffa sina kollegor i andra sammanhang än på arbetsplatsen. Vi hade det trevligt. Det var väldigt fin mat. Lunch var tvårätters och middag trerätters och sedan var det en massa fika och grejer som man knappt orkade med för att måltiderna var så tätt. Maten var som sagt mycket fin, men det hade ju smakat godare om den varit lite smaksatt…! Herrgården var supermysig och det var hela området. Här är rummet jag delade med en kollega. Vi sov i en slags alkov med fönster omkring. Det var härligt!

Sammantaget har jag i alla fall haft det riktigt toppen! Kvällen igår var riktigt soft. Skönt att komma iväg ett par dagar och ha det skönt i alla fall. Bort från disk, tvätthögar, städning, matlagning och annan stress! Samtidigt som vi hunnit diskutera och informeras om en hel del jobbrelaterade grejer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tjillevippen

  1. Vad härligt! Det är du verkligen värd! Jag tänker nu på när Johan och jag var där när Oscar var baby. Vi behövde ju VERKLIGEN komma iväg då. Han var rätt gnällig vid den romantiska middagen vi hade… Undrar vad de andra som satt vid borde bredvid tyckte… ; )

    Ludmillas senaste inlägg..Hur mår jag?

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Zumbas dansar loss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] dansuppvisningar samma dag! Tyvärr hade jag inte möjlighet att titta på, eftersom jag var på Gimo Herrgård på studiedagar med jobbet. Tur att det finns videomöjligheter, så får man ändå möjlighet att se det man […]